Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
"Resmi WhatsApp uygulamasını kullanın" hatasını veriyor, cihazım rootlu ama rootu kaldırırsam da IMEI gidiyor nasıl yapmalıyım?
WhatsApp business ı denediniz mi?
- Makaleler
- 1
Magisik ile root gizlemeyi deneyin."Resmi WhatsApp uygulamasını kullanın" hatasını veriyor, cihazım rootlu ama rootu kaldırırsam da IMEI gidiyor nasıl yapmalıyım?
- Makaleler
- 9
"Resmi WhatsApp uygulamasını kullanın" hatasını veriyor, cihazım rootlu ama rootu kaldırırsam da IMEI gidiyor nasıl yapmalıyım?
WhatsApp artık rootlu ve bootloader kilidi açık cihazlarda çalışmıyor artık.
Magisk aktif ise modül kurmayı deneyin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zygisk ile Root'u engelleyeceksin.
vdl
Yetkin
Herhangi bir gizleme modulu veya Magisk Hide'i kullanmadan WhatsApp'i kullanabiliyorum.
WhatsApp artık rootlu ve bootloader kilidi açık cihazlarda çalışmıyor artık.
Magisk aktif ise modül kurmayı deneyin.
Deneyin.
@Güllü, TR cihazı ise sorun olmuyor.
Geçmişte bununla alakalı epey bir konu vardı. Hâlâ açılmaya devam ediliyor. Çözüm basit gibi gözüküyordu ama bir o kadar da karmaşıktı. Cihazımda sorun olabileceğini düşünüp değişime gitmiştim. Ama nihayetinde bu hata dönüp dolaşıp yine beni buluyordu. Geçmişte APK mirror sitesinden indirirsek girebiliyordum bunu hatta çözüm olarak bile belirtecektim fakat gelen güncellemeler sonucunda bunun önüne tamamen geçildi. Tekrar araştırıp yaptığım denemeler sonucunda dolaşmadığım Samsung yazısı kalmadı. Geçmişte bana önerilen fakat yapmama rağmen devam eden bir çözümün bugünlerde tekrar işe...
- 409
- #android #oppo #samsung #vivo #xiaomi giriş whatsapp yapmak
- Forum: Sosyal Medya ve Mesajlaşma
@Güllü, TR cihazı ise sorun olmuyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-