dolarlaVSatmak

Çalışkan
Arkadaşlar telefonum mi 9T Pro bir diğer adıyla K20 Pro. Telefonda root var ve Xiaomi EU Custom ROM yüklü. WhatsApp Plus bundan yıllar önce kullandım. Bir alakası olamaz. iPhone 7 de falan normal giriliyor. Ama bu telefonda her şey tamam tam SMS kodu gelecek resmi uygulama kullanın hatası veriyor. Bootloader kilidini kapatmak gibi çözümler var mış ama hiç onu yapma taraftarı değilim. iPhone 7'den Android'e aktar desem acaba olur mu?

WhatsApp'a gelen güncellemelerden sonra 3. parti WhatsApp kullanımı engellendi. Çözümü var mı emin değilim ancak umarım yoktur. Resmi uygulamayı kullan, kimin yaptığı belirsiz uygulamaları kullanınca nelerin elden gidiyor biliyor musun?

Bu arada bootloader kilidini kapatmak yerine başka ROM kullanın. Bootloader kilidi açık telefonumda WhatsApp halen çalışıyor. Poco X5 Pro 5G üstünde Pixel OS kurulu.

WhatsApp'a gelen güncellemelerden sonra 3. parti WhatsApp kullanımı engellendi. Çözümü var mı emin değilim ancak umarım yoktur. Resmi uygulamayı kullan, kimin yaptığı belirsiz uygulamaları kullanınca nelerin elden gidiyor biliyor musun?

Hocam yıllar önce mavi logolu vardı onu kullanıyordum. Sonra normal kullandım 3-4 senedir normal olanı kullanıyorum. Şu an çözüm olarak ikinci telefon olarak oturum açtım. Annemin telefonunda oluyor ama bu telefon olmuyor. 15 günde bir annemin telefonundan WhatsApp'a girmem gerekiyor. Kendi telefonumda oturum kapanmaması için.

Bu arada Bootloader kilidini kapatmak yerine başka ROM kullanın. Bootloader kilidi açık telefonumda WhatsApp halen çalışıyor. POCO X5 Pro 5G üstünde Pixel OS kurulu.

Ben mi 9T Pro aldım. Hemen IMEI yedek alıp TWRP ile EU ROM kurdum. WhatsApp olmuyor ama. Bende annemin telefonunda klon olarak WhatsApp kurup kendi telefonuma QR ile bağlandım. 15 günde bir annemin telefonundan WhatsApp'a girmek zorundayım. Girmez ise oturum kapanıyor.

Bu arada Bootloader kilidini kapatmak yerine başka ROM kullanın. Bootloader kilidi açık telefonumda WhatsApp halen çalışıyor. POCO X5 Pro 5G üstünde Pixel OS kurulu.

Hocam ben sorunu buldum. Benim numaram sanırım eskiden WhatsApp Plus kullandığım için kara liste veya engelleme gibi bir şey olmuş. Evdekilerin telefon numaralarını girince kabul ediyor. Ben numaramı başka telefona girincede kabul ediyor. Hem Bootloader ve hem de yasak olunca hiç olmuyor telefonda. WhatsApp destek hattına durumu yazdım. Olumsuz sonuçlanırsa bir süre daha 2. hesap olarak kullanıp daha sonra yeni numaraya geçeceğim. Yani anlamıyorum. Kendi telefonumda kendi numaraı WhatsApp kabul etmiyor. :D

Son düzenleme: