ShellEyes Uzman Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 28 Mayıs 2024 #31 canbozkurt dedi: Sözünün arkasında durmayan firmaları sevmiyorum. Baştan niye böyle bir şart koşup insanları Windows 11'den soğuttunuz o halde? Windows 11 insanların gözünde sorunlu sistem imajıyla tanındı, o imajı zor silersiniz. Windows 12'yi mecburen çıkarıp bu imajı silecekler. Genişletmek için tıkla... Win Vista zamanında da aynısı olmamış mıydı?
canbozkurt dedi: Sözünün arkasında durmayan firmaları sevmiyorum. Baştan niye böyle bir şart koşup insanları Windows 11'den soğuttunuz o halde? Windows 11 insanların gözünde sorunlu sistem imajıyla tanındı, o imajı zor silersiniz. Windows 12'yi mecburen çıkarıp bu imajı silecekler. Genişletmek için tıkla... Win Vista zamanında da aynısı olmamış mıydı?
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 29 Mayıs 2024 #32 MuhammedA dedi: Windows 11 sürüm 24H2'den başlayarak Windows 11 IoT Enterprise ve Windows 11 IoT Enterprise LTSC'yi edinmek için sistem gereksinimleri; TPM 2.0, Secure Boot ve Üretici Yazılım gereksinimlerini zorlamaz ve bunu "İsteğe bağlı" olarak belirtir. Windows 11 IoT Enterprise sistem gereksinimleri Eki Görüntüle 50551 Windows 11 IoT Enterprise LTSC'nin sistem gereksinimleri Eki Görüntüle 50550 Daha fazlası için; Minimum System Requirements - Windows IoT Enterprise Learn about the minimum system requirements for Windows IoT Enterprise. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Windows 11 24H2 için geçerli mi? Regedit yöntemi işe yaramadı.
MuhammedA dedi: Windows 11 sürüm 24H2'den başlayarak Windows 11 IoT Enterprise ve Windows 11 IoT Enterprise LTSC'yi edinmek için sistem gereksinimleri; TPM 2.0, Secure Boot ve Üretici Yazılım gereksinimlerini zorlamaz ve bunu "İsteğe bağlı" olarak belirtir. Windows 11 IoT Enterprise sistem gereksinimleri Eki Görüntüle 50551 Windows 11 IoT Enterprise LTSC'nin sistem gereksinimleri Eki Görüntüle 50550 Daha fazlası için; Minimum System Requirements - Windows IoT Enterprise Learn about the minimum system requirements for Windows IoT Enterprise. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Windows 11 24H2 için geçerli mi? Regedit yöntemi işe yaramadı.
Mr.White Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 32 30 Mayıs 2024 #33 Şu an Windows 11 IoT Enterprise LTSC'yi kullanan var mı? Bayağı öven gördüm genel ve oyun performansı nasıl?
Şu an Windows 11 IoT Enterprise LTSC'yi kullanan var mı? Bayağı öven gördüm genel ve oyun performansı nasıl?
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 3 Haziran 2024 #34 Mr.White dedi: Şu an Windows 11 IoT Enterprise LTSC'yi kullanan var mı? Bayağı öven gördüm genel ve oyun performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Boşta güzel de neye tıklasam Store'dan indirin diyordu sinir oldum düz sürüme geçtim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Mr.White dedi: Şu an Windows 11 IoT Enterprise LTSC'yi kullanan var mı? Bayağı öven gördüm genel ve oyun performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Boşta güzel de neye tıklasam Store'dan indirin diyordu sinir oldum düz sürüme geçtim.