Ben GoDaddy kullanmıştım ancak web sitesini Türkiye'de barındırmıyor. Cloudflare'ye bağlayarak SSL işini de çözebilirsiniz.

Hocam bir tık pahalı geldi bize sizin dediginiz hangi hosting sirketini soylerseniz sevinirim.

Merhaba,

Netvay olarak sizlere yardımcı olmak isteriz. Web hosting paketlerimiz tamamen ihtiyacınıza uygun durumdadır.

İyi çalışmalar.

Merhaba. 7/24 desteğiniz var mı?

Son düzenleme:
Hocam bir tık pahalı geldi bize sizin dediginiz hangi hosting sirketini soylerseniz sevinirim.

Merhaba. 7/24 desteğiniz var mı?

Hocam güzel hostingden alsanız pişman olmazsınız 20 yıllık firma kendilerine ait 50+ müşterim var karar sizin şahsi görüşüm netvay güzel firmadır daha önceden çokça alışveriş yaptım ama daha yeni firma olduğu için bazı farklar olacaktır.

Hocam güzel hostingden alsanız pişman olmazsınız 20 yıllık firma kendilerine ait 50+ müşterim var karar sizin şahsi görüşüm netvay güzel firmadır daha önceden çokça alışveriş yaptım ama daha yeni firma olduğu için bazı farklar olacaktır.

Şimdilik Netvay´den hosting ve alan adı aldım kendime. Memnun kalırsam oradan devam edeceğim memnun kalmazsam sizin dediğinize de bakacağım.