Retail key nereden alınabilir?

meltrix

Çalışkan
Yer
Bursa
Merhaba bilgisayarıma Windows 11 Pro Retail key almak istiyorum. Jetlisans'tan almayı düşünüyorum, hiç satın alım yapan var mı bu firmadan?
Başka firmada öneride bulunabilirsiniz ama Retail key satan bir firma olsun lütfen.

Ama bunlara gerek yok. Massgrave ile ücretsiz etkinleştirebilirsin.

irm https://get.activated.win | iex

PowerShell'i yönetici olarak çalıştır ve bu kodu gir.

Çıkan ekranda 1'e bas.

Evet, dediğin gibi etkinleştirebilirim, lakin ben microsofth'a uygulama geliştirdiğim için gerçek bir retail key daha iyi olur.

Evet, dediğin gibi etkinleştirebilirim, lakin ben microsofth'a uygulama geliştirdiğim için gerçek bir retail key daha iyi olur.
Microsoft'un kendisinden veya resmi satıcılardan anahtar almadığın sürece sadece ekrandaki Windows'u Aktifleştir yazısını kaldırmış olacaksın. Eğer gerçekten uygulama geliştirirke bunun senin için problem olacağını düşünüyorsan bu tarz uygun fiyatlı anahtarları da almamanı tavsiye ederim

Araştırmamın sonuçlarında retail keylerde bu sorunlar olmuyor, bu sebep ile retail bir key almayı düşünüyorum.

"Sadece ekrandaki Windows'u Aktifleştir yazısını kaldırmış olacaksın"
Microsoft'tan etkinleştiriyor, key kabul olmazsa zaten etkinleştirmiyor. Yazdıgınızla alakası yok ki.
Zamanla korsan W7leri bile bill amcam Windows 10'a orijinal yaptı, artık pek fazla onemi kalmadı.
Piyasada bildigim kadar 130 civarı Free Retail Home var, girersin keyi ararsın Microsoft'u keyin kabul olursa etkinleştirirsin. Bu kadar.

Fazla baside indirgeyerek anlatmış olabilirim, bu yüzden alakasız gözüküyor. Ancak anlatmak istediğim şu: Massgrave de farklı bir şekilde çalışmıyor. İşlemin sonunda, upgrade edilmiş anahtarda olduğu gibi MS sunucularına bağlanabiliyorsun. Sadece MS tarafından resmi destek sağlanmıyor. Yani bir problem yaşadığında kendin çözmen gerekir.

Simdi oldu, hocam. Destek alamazsın.
Microsoft ve partnerden almadıgın surece ama Free keyle Microsoft destek alanlarda var yani,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…