Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba bilgisayarıma Windows 11 Pro Retail key almak istiyorum. Jetlisans'tan almayı düşünüyorum, hiç satın alım yapan var mı bu firmadan?
Başka firmada öneride bulunabilirsiniz ama Retail key satan bir firma olsun lütfen.
Windows 11 Pro Retail Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro Retail ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Ama bunlara gerek yok. Massgrave ile ücretsiz etkinleştirebilirsin.
Microsoft Activation Scripts | MAS
An open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
irm https://get.activated.win | iexPowerShell'i yönetici olarak çalıştır ve bu kodu gir.
Çıkan ekranda 1'e bas.
![]()
Windows 11 Pro Retail Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro Retail ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Ama bunlara gerek yok. Massgrave ile ücretsiz etkinleştirebilirsin.
![]()
Microsoft Activation Scripts | MAS
An open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.massgrave.dev
irm https://get.activated.win | iex
PowerShell'i yönetici olarak çalıştır ve bu kodu gir.
Çıkan ekranda 1'e tıkla.
Eki Görüntüle 245435
Evet, dediğin gibi etkinleştirebilirim, lakin ben microsofth'a uygulama geliştirdiğim için gerçek bir retail key daha iyi olur.
Hybrid Theory
Yetkin
Microsoft'un kendisinden veya resmi satıcılardan anahtar almadığın sürece sadece ekrandaki Windows'u Aktifleştir yazısını kaldırmış olacaksın. Eğer gerçekten uygulama geliştirirke bunun senin için problem olacağını düşünüyorsan bu tarz uygun fiyatlı anahtarları da almamanı tavsiye ederimEvet, dediğin gibi etkinleştirebilirim, lakin ben microsofth'a uygulama geliştirdiğim için gerçek bir retail key daha iyi olur.
Microsoft'un kendisinden veya resmi satıcılardan anahtar almadığın sürece sadece ekrandaki Windows'u Aktifleştir yazısını kaldırmış olacaksın. Eğer gerçekten uygulama geliştirirke bunun senin için problem olacağını düşünüyorsan bu tarz uygun fiyatlı anahtarları da almamanı tavsiye ederim
Araştırmamın sonuçlarında retail keylerde bu sorunlar olmuyor, bu sebep ile retail bir key almayı düşünüyorum.
Hybrid Theory
Yetkin
Saglamlisans ve Pinti Store iyidir. Daha önce birkaç kez, farklı zamanlarda anahtar almıştım bu iki yerden.Araştırmamın sonuçlarında retail keylerde bu sorunlar olmuyor, bu sebep ile retail bir key almayı düşünüyorum.
Microsoft'un kendisinden veya resmi satıcılardan anahtar almadığın sürece sadece ekrandaki Windows'u Aktifleştir yazısını kaldırmış olacaksın. Eğer gerçekten uygulama geliştirirke bunun senin için problem olacağını düşünüyorsan bu tarz uygun fiyatlı anahtarları da almamanı tavsiye ederim
"Sadece ekrandaki Windows'u Aktifleştir yazısını kaldırmış olacaksın"
Microsoft'tan etkinleştiriyor, key kabul olmazsa zaten etkinleştirmiyor. Yazdıgınızla alakası yok ki.
Zamanla korsan W7leri bile bill amcam Windows 10'a orijinal yaptı, artık pek fazla onemi kalmadı.
Piyasada bildigim kadar 130 civarı Free Retail Home var, girersin keyi ararsın Microsoft'u keyin kabul olursa etkinleştirirsin. Bu kadar.
Saglamlisans ve Pinti Store iyidir. Daha önce birkaç kez, farklı zamanlarda anahtar almıştım bu iki yerden.
Sağolun
Hybrid Theory
Yetkin
Fazla baside indirgeyerek anlatmış olabilirim, bu yüzden alakasız gözüküyor. Ancak anlatmak istediğim şu: Massgrave de farklı bir şekilde çalışmıyor. İşlemin sonunda, upgrade edilmiş anahtarda olduğu gibi MS sunucularına bağlanabiliyorsun. Sadece MS tarafından resmi destek sağlanmıyor. Yani bir problem yaşadığında kendin çözmen gerekir."Sadece ekrandaki Windows'u Aktifleştir yazısını kaldırmış olacaksın"
Microsoft'tan etkinleştiriyor, key kabul olmazsa zaten etkinleştirmiyor. Yazdıgınızla alakası yok ki.
Zamanla korsan W7leri bile bill amcam Windows 10'a orijinal yaptı, artık pek fazla onemi kalmadı.
Piyasada bildigim kadar 130 civarı Free Retail Home var, girersin keyi ararsın Microsoft'u keyin kabul olursa etkinleştirirsin. Bu kadar.
Fazla baside indirgeyerek anlatmış olabilirim, bu yüzden alakasız gözüküyor. Ancak anlatmak istediğim şu: Massgrave de farklı bir şekilde çalışmıyor. İşlemin sonunda, upgrade edilmiş anahtarda olduğu gibi MS sunucularına bağlanabiliyorsun. Sadece MS tarafından resmi destek sağlanmıyor. Yani bir problem yaşadığında kendin çözmen gerekir.
Simdi oldu, hocam. Destek alamazsın.
Microsoft ve partnerden almadıgın surece ama Free keyle Microsoft destek alanlarda var yani,