19750

Uzman
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba.

Bildiğiniz üzere Retroachievements sitesinden neredeyse her konsolun oyunu için başarım kazanabiliyorsunuz ve internete kaydedebiliyorsunuz.
Android ise PSP, PS1, PS2, NES, DS, NDS, 2DS, 3DS oyunlarını falan destekliyor.

Bu platformların hepsini çalıştırabilecek bir yazılım da var. İsmi Retroarch.

Bir tane Switch gibi telefonun yanlarına kontrolcü bağlasak, Android cihazda güzelce oyunlar oynanmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_20250407_192534_RetroArch (AArch64).webp

Her oyun çalışmıyor Android üzerinde. Kernel Android tarafında olsa bile çalışmadığı oluyor ama retro oyunları oynamak ayrı bir tat veriyor Android üzerinde. Bir kullanıcının tavsiyesi üzerine RetroArch üzerinde Touhou'ya başladım.

Arkadaşlar merhaba.

Bildiğiniz üzere Retroachievements sitesinden neredeyse her konsolun oyunu için başarım kazanabiliyorsunuz ve internete kaydedebiliyorsunuz.

Bir tane Switch gibi telefonun yanlarına kontrolcü bağlasak, Android cihazda güzelce oyunlar oynanmaz mı?
Retro oyun icin 3DS guzel olur aslinda.

Arkadaşlar merhaba.

Ben oynuyorum ve baya memnunum. Switch için telefonumun gücü yetmiyor ama özellikle eski nintendo oyunları baya güzel oynanıyor. Bu yanlara bağlanan kontrolcülerden taksanız güzel bir konsola dönüşür. MSI GC30 V2 ile bile çok güzel sonuçlar elde ediyorum.