Retro sistemler ve nostaljik anlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CRT_User
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 114
Nedense eski videolar çok hoşuma gidiyor. O zamanlar ben yoktum bile ama daha huzurlu hissetiriyor.

2005 yılında topladığım sistemim hala daha aktif. Üzerinde perfect XP kurulu. Yıldırım düşmesi sonucu içindeki ata HDD arıza yaptı, bazı verileri kurtarabildim. Ah şu zaman...

O zamanki kameranız, benim telefonumdan nasıl daha iyi kaliteye sahip anlamış değilim

Sony DSC Carl Zeiss lensi vardı onda 5.1 megapixel ilk kameralardandı. Kaçak getirenlerden almıştık. Flaşı bozuldu, çalışaydı hala iyi iş görürdü.
Son güzel fotoğraf atayım: Akşam Universite'den gelince derslerden sonra, guitar Hero gitarımı alıp Xbox Live'da bayağı bayağı kapışıyordum milletle.

@Barış millet yeni içerik çok merak ediyormuş ya.

İşte buyurun maziden inciler. PC dünyası evvelden de varmış, insanlar o dönemlerde de aynı bu şekil takılıyormuş bir konu olur.

Foto sahibi benim sıkıntı da olmaz.

@X99 @demjr @Ayhan Dönmez

Son düzenleme:
Bu setup'i sizin attiginizi gormesem bizim evdeki bilgisayar kullanmaya basladigim ilk setup sanardim. Bilgisayar harici tum cevre ekipmanlari falan ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…