1788473081691.webp

Odam işte böyleydi.

Thermaltake kandalf her zaman çok pahalı bir kasa idi.

Hala daha pahalı, 300 dolar altına bulabilirsen süper de çünkü Full aluminum çok kaliteli bir kasaydı.

Thermaltake yazan ledlerin videosunu da çekmiştim o dönemler ama buraya aktarılamıyor diye atmadım.

Benchmark yaptığımız oyun Serious Sam 2.

Aha video geldi:

@X99 @Recep Baltaş mazilerden çok nadirdir. 2005-6 kaydı.

2005 yılında topladığım sistemim hala daha aktif. Üzerinde perfect XP kurulu. Yıldırım düşmesi sonucu içindeki ata HDD arıza yaptı, bazı verileri kurtarabildim. Ah şu zaman...

Sony DSC Carl Zeiss lensi vardı onda 5.1 megapixel ilk kameralardandı. Kaçak getirenlerden almıştık. Flaşı bozuldu, çalışaydı hala iyi iş görürdü.
Son güzel fotoğraf atayım: Akşam Universite'den gelince derslerden sonra, guitar Hero gitarımı alıp Xbox Live'da bayağı bayağı kapışıyordum milletle.

1788473968172.webp

@Barış millet yeni içerik çok merak ediyormuş ya.

İşte buyurun maziden inciler. PC dünyası evvelden de varmış, insanlar o dönemlerde de aynı bu şekil takılıyormuş bir konu olur.

Foto sahibi benim sıkıntı da olmaz.

1788475302141.webp

@X99 @demjr @Ayhan Dönmez

Son düzenleme:
@X99,

Yukarıda bak attım, yahu bunun 2008-9 versiyonu da var. Ama o zaman kasayı bırakıp laptopçuluğa geçtiydi herkes neden?

PC'ye oyun çıkmıyordu bir de 9 ayda bir ekran kartı zıplıyordu diye.

Eki Görüntüle 277915

@X99 al bak uni yılları.

Eki Görüntüle 277916

@X99

@Ayhan Dönmez
Bu setup'i sizin attiginizi gormesem bizim evdeki bilgisayar kullanmaya basladigim ilk setup sanardim. Bilgisayar harici tum cevre ekipmanlari falan ayni.