anonymuss0

Uzman
Revenge markalı kasa ucuz ve güzel geldi. İçindeki fanlar nasıldır, hava akışı, anakart desteği, fan desteği nedir? Fanlar Reverse Blade mi? Genel olarak bu fiyata alınacak mantıklı bir kasa mı? (Bende 3 tane 120 mm fan var.) Çizerek fanların nasıl olması gerektiğini gösterebilir misiniz?

Revenge markalı kasa ucuz ve güzel geldi. İçindeki fanlar nasıldır, hava akışı, anakart desteği, fan desteği nedir? Fanlar reverse Blade mi? Genel olarak bu fiyata alınacak mantıklı bir kasa mı? (bende 3 tane 120 mm fan var.) Çizerek fanların nasıl olması gerektiğini gösterebilir misiniz?

Reverse bilgisi girilmemiş ama olmalı önde hava çekmek çok saçma olur. Hemen hemen aynı kasa zoko olarak da TR bilgisayarda satılıyor zoko king modeli 3000 TL 7 fanla geliyor neredeyse birebir aynılar ona bakabilirsin bende fanları var gayet iyiler. Bunun dışında bir de zoko queen modeli var 3200 TL'ye onda üst tarafı da cam ama çift egzoz 8 fanla geliyor sende 3 fan olduğundan 3 fanın fiyatını düşmelerini isteyip daha da uyguna getirebilirsin.

Sahibinden linki attığıma bakma sıfır ürünler incelemesi kolay olur diye attım inceleme videosu da var altta.

En son Recep hoca kasa satıyordu, 1500-2000 lira filandı galiba. Satılmadıysa ona bak.

Reverse bilgisi girilmemiş ama olmalı önde hava çekmek çok saçma olur. Hemen hemen aynı kasa zoko olarak da TR bilgisayarda satılıyor zoko king modeli 3000 TL 7 fanla geliyor neredeyse birebir aynılar ona bakabilirsin bende fanları var gayet iyiler. Bunun dışında bir de zoko queen modeli var 3200 TL'ye onda üst tarafı da cam ama çift egzoz 8 fanla geliyor sende 3 fan olduğundan 3 fanın fiyatını düşmelerini isteyip daha da uyguna getirebilirsin.

Sahibinden linki attığıma bakma sıfır ürünler incelemesi kolay olur diye attım inceleme videosu da var altta.
Hocam bakıyim ama sorum bu kasa alınırımı ve ben kule tipi kullanıyorum 7x kendi çıkan + kendimdeki 3tanesini takıp her yuvayı doldursam olur mu elimdekileri hangi yöne takcam(reverse değiller)

He bide bu argb fanları signalrgb kullanabilirmiyim?

Hocam bakayım ama sorum bu kasa alınırımı ve ben kule tipi kullanıyorum 7X kendi çıkan + kendimdeki 3tanesini takıp her yuvayı doldursam olur mu elimdekileri hangi yöne takacağım(reverse değiller)

He bir de bu ARGB fanları SignalRGB kullanabilir miyim?

SignalRGB ile kullanımı onlarla konuşup ona uygun bir hub seçerek yapabilirsin. Eğer anakartında ARGB girişi varsa zokonun fanları hem dişi hem erkek uçlu yani tek bir porta hepsini takabilirsin çoğu ARGB portuna sahip anakartta SignalRGB destekliyor. Hub'u sormak gerekiyor eğer anakart girişini destekliyorsa yani çoklayıcı mantığı direk öylede bağlanılabilir bu konuda dükkanlarından alırsan ekstra yardımcı oluyorlar, benimle bayağı ilgilendiler :D.

Senin fanlarının reverse olmaması sorun değil alt fanlar muhtemelen intake çünkü ekran kartının fanları yukarı doğru hava akışı sağlar. Bu durumda 3'ünü egzoz olarak takabilirsin çünkü sıcak hava üste çıkacağından direk kasa içinden atılmış olur.

En son Recep hoca kasa satıyordu, 1500-2000 lira filandı galiba. Satılmadıysa ona bak.

O satıldı sanırım hocam Recep Baltaş'ın ürünleri arasında yok https://www.sahibinden.com/arama?userId=a2so8V3XNlCZEQIHFfbENbQ

SignalRGB ile kullanımı onlarla konuşup ona uygun bir hub seçerek yapabilirsin. Eğer anakartında ARGB girişi varsa zokonun fanları hem dişi hem erkek uçlu yani tek bir porta hepsini takabilirsin çoğu ARGB portuna sahip anakartta SignalRGB destekliyor. Hub'u sormak gerekiyor eğer anakart girişini destekliyorsa yani çoklayıcı mantığı direk öylede bağlanılabilir bu konuda dükkanlarından alırsan ekstra yardımcı oluyorlar, benimle bayağı ilgilendiler :D.

Senin fanlarının reverse olmaması sorun değil alt fanlar muhtemelen intake çünkü ekran kartının fanları yukarı doğru hava akışı sağlar. Bu durumda 3'ünü egzoz olarak takabilirsin çünkü sıcak hava üste çıkacağından direk kasa içinden atılmış olur.

O satıldı sanırım hocam Recep Baltaş'ın ürünleri arasında yok https://www.sahibinden.com/arama?userId=a2so8V3XNlCZEQIHFfbENbQ
Hocam 2cpu 10kasa fanı toplam 12 lazım ama 2 tane pin var anakartta bu çoklayacılarla yapınca signalrgb de hepsi bir fan gibi gözüküyor diye biliyorum hepsini bireysel kontrol etmek için bir yöntem var mı?

Hocam 2CPU 10kasa fanı toplam 12 lazım ama 2 tane pin var anakartta bu çoklayacılarla yapınca SignalRGB'de hepsi bir fan gibi gözüküyor diye biliyorum hepsini bireysel kontrol etmek için bir yöntem var mı?

Hepsi ayrı ayrı kontrol edilir zaten adreslenebilir pinler bunlar. Custom LED strip yapacaksın.

SignalRGB konusunda hiçbir fikrim yok bendeki MSI hub otomatik algılıyor açıkçası.
Anakarttaki pin i çoğaltıcıyla oluyo mu yoksa sata ile hub kullanınca mı

Şimdi baktımda bunlar argb mi değilmi kasadaki fanlar ?

Screenshot_20250902_193125_WhatsApp.webp
Kalitesizde olsa arkadaşımda bu kasanın fotoğrafı

Benim istediğim kasa :
Hava akışı iyi
Akvaryum kasa
Ve fotoğraftaki gibi lianli fan tasarımı

Bu fanlar ın kendisi ışıksız ama argb ise fan ışıklı olsa da olur

Argb yi hallederim bu kasa alınır mı ve bendeki 3fanı aşağıda hangi yöne takcam , fanlar argb mi bu kasanın

Son düzenleme: