DeadlyMania7 104 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.404 Çözümler 39 Beğeniler 6.543 Yer Cehennemin dibi Bugün 19:12 #1 BF1 indirdim ama EA'nın kullandığı AC kernel seviyesindeymiş. Zaten oyunu da beğenmedim, silmek istiyorum. BF1'i Steam'den kaldırdıktan sonra Revo Uninstaller ile EA App'i kaldırsam anti-cheat de silinir mi?
BF1 indirdim ama EA'nın kullandığı AC kernel seviyesindeymiş. Zaten oyunu da beğenmedim, silmek istiyorum. BF1'i Steam'den kaldırdıktan sonra Revo Uninstaller ile EA App'i kaldırsam anti-cheat de silinir mi?
Superuser do 54 Uzman Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 573 Makaleler 4 Çözümler 3 Beğeniler 490 Bugün 19:21 #2 EA sadece oyun içerisindeyken kernel seviyede çalışır. EA'ı kaldırmaz diye düşünüyorum. Emin değilim.
EA sadece oyun içerisindeyken kernel seviyede çalışır. EA'ı kaldırmaz diye düşünüyorum. Emin değilim.
E emirrr 2 Çalışkan Katılım 25 Nisan 2026 Mesajlar 75 Beğeniler 33 Yer Mexico Bugün 20:01 #3 vanguard'dan daha safe hissettiriyor kaldırmasanda sorun teşkil etmez, oyunu kaldırdıysan oyun ile beraber anticheat'inde silinir
vanguard'dan daha safe hissettiriyor kaldırmasanda sorun teşkil etmez, oyunu kaldırdıysan oyun ile beraber anticheat'inde silinir
KS KS DeadlyMania7 104 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.404 Çözümler 39 Beğeniler 6.543 Yer Cehennemin dibi Bugün 20:03 #4 emirrr dedi: Vanguard'dan daha safe hissettiriyor kaldırmasanda sorun teşkil etmez, oyunu kaldırdıysan oyun ile beraber Anticheat'inde silinir Genişletmek için tıkla... BF 1'i silince EA App silinmedi Revo ile sildim her şey kalkmış
emirrr dedi: Vanguard'dan daha safe hissettiriyor kaldırmasanda sorun teşkil etmez, oyunu kaldırdıysan oyun ile beraber Anticheat'inde silinir Genişletmek için tıkla... BF 1'i silince EA App silinmedi Revo ile sildim her şey kalkmış