Evet hocam ilk gidişimdi. Sadece odaklanma problemi yaşadığımı söyledim ve son dönemde başımdan geçen birkaç olayı anlattım. Zaten bu olaylardan dolayı odaklanma problemi yaşadığımı ben de biliyorum. Yukarıda da dediğim gibi KPSS’ye hazırlanıyorum ve zaman benim için çok değerli.
Anafranil’i sadece ilk gün kullandım. Şiddetli karın ağrısı yaptı, biraz da rahatlama hissi verdi ama sabah uyandığımda resmen sersem gibiydim. Kendimi çok kötü hissediyordum. O yüzden bir daha kullanmadım.
Rexapin’i ise ilaç hakkında okuduklarımdan ve duyduğum şeylerden dolayı hiç başlamadım.
Concerta konusunda da herhangi bir test falan yapılmadı. Doktor direkt “sana bir ilaç vereceğim, odaklanma problemin çözülecek” dedi. 3 gündür Concerta kullanıyorum. Evet, işe yaradığını hissediyorum. Sadece etkisi geçerken yaşanan düşüş evresi can sıkıcı oluyor. Onun dışında ağız kuruluğu ve açlık hissetmeme dışında ciddi bir yan etki yaşamadım.
Ama doktorun bana sadece 10 dakikalık konuşmada anksiyete tanısı koyması benim de kafama takıldı. Çünkü normalde kaygılı bir insan değilim. Hatta Anafranil kullandıktan sonra bundan daha da emin oldum. İlacın etkisinde olmadığım halimin mental olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.