Vodafone Rezalet bir firma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fortunee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 976
  • Etiketler Etiketler
    vodafone
Artı olarak çekim gücünden bağımsız, görüşme kalitesinin vasat olduğunu düşünüyorum Vodafone'un.

Tam tersi Turkcell ile konuşulamayan yerde Vodafone sorunsuz olunca.

Yasadigimizi anlattigimiz icin surekli dislike atiyorsun. Kraldan cok kralci olma. Vodafone senin sirketin degil. Burada herkesin bir tecrubesi var ve paylasiyor sende dislike atiyorsun. Hiç saygin yok karsit goruslere karsi. Elinde de hiçbir şey yok oyle bos bos konusuyorsun.

Muadillerinden bir tık daha ucuz olmasından topluyor müşterileri. Tercih edilecek firma değil. TR'de adamakıllı bir operatör yok. Hepsinin eksisi farklı. Ne düzgün ki bu da düzgün olsun diyor insan.

Netgsm güzel işler yapıyordu onunda önüne kesti tekeller...

@jut43 arkadaş Vodafone çalışanı sanırım. Bayramdan önce Turkcell çok pahalı diye Vodafone'a geçtim. Ne şehirde çekiyor ne köyde. İllet ettim artık. Geçmez olaydım.

Tam tersi Turkcell ile konuşulamayan yerde Vodafone sorunsuz olunca.
Şebeke dibinde bile telsiz gibi ses kalitesi var dostum, diğer üyelere dislike atacağına bilmeden yorum yapmamanı tavsiye ederim.
İhalelerde en kötü bant genişliklerini aldı, altyapısı yok, 5G kanalından açtığı yayın 4G hızlarında, VPN açarak indirme hızı arttırılabilen tek operatör.
Haklısın, Vodafone kötü değil, Vodafone Türkiye'de kötü.
Avustralya'da yaşarken kullandım, bu kadar kötü değildi.
Bir dahaki sefere alıntı yaparken bir bilgisayar mühendisine yanıt verdiğinizi anımsayarak yorum yapın, siz biliyorsanız ben eğitimini aldım demektir.

Vodafone kimseye önermiyorum rezalet çekim gücü var. Kullanıp pişman olan çok kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…