Telefon hattım Vodafone uzun süredir. Zaten hiçbir yerden çekmiyor. Ne internet ne hat hiç memnun değilim. Sözleşme var diye geçemiyorum başka hatta. Biraz da üşendim açıkçası. Adamlar 1 2 gün fatura geciktirdik diye her gün farklı farklı numaralardan taciz suikastı yapıyorlar. Engelle engelle bitmiyor da, açmıyorum kardeşim aramayın ödedik işte. Bu ne rezalet bir firma ya.
Detaylar
Kim cevapladı?Vodafone saçmalığı şöyledir; İstanbul'da 'magma katı' diye tabir ettiğimiz sirkeci Marmaray ve topkapı-ulubatlı Metro'da mükemmel çekerken beyazıt meydanı'nın tam ortasında 'no service' diyebilir.
Tam olarak böyle. Saçma sapan yerlerde çekip, çekmesi gereken yerde telefonda ne internete hızlıca girebiliyorum ne de konuşurken ses kesilmeden konuşabiliyorum. Ya 2026 dayız halen böyle sorunlarla uğraşıyorum. Üstüne sapık bir firma faturanın daha son ödeme tarihine günler varken bile bugün 4 kez farklı numaralardan arandım. Engelle engelle bitmedi en son ödedim kurtulmak için.
Klasik Vodafone. Tek cazibesi Happy. Turkcell gecin rahatlayin kontrakt sonu.
Max Caulfield
Üstün
Benim de Turkcell taahhüdüm bitiyor, sırf Turkcell'in yeni müşteri kampanyalarından faydalanmak için 1 aylığına faturasız Vodafone kullanacağım gibi görünüyor 
Bakalım 1 aylık deneyimim nasıl olacak...
Recep abinin sponsoruna böyle konuşmak ayıp değil mi? 
Türk Telekom neden geçmiyorsun?
Benim de Turkcell taahhüdüm bitiyor, sırf Turkcell'in yeni müşteri kampanyalarından faydalanmak için 1 aylığına faturasız Vodafone kullanacağım gibi görünüyor
Türk Telekom neden geçmiyorsun?
Veira
Başarılı
Türk Telekom geçin derim mümkünse 1 aylığına da olsa. Bana Türk Telekom övdüren tek firma Vodafone olabilir.Benim de Turkcell taahhüdüm bitiyor, sırf Turkcell'in yeni müşteri kampanyalarından faydalanmak için 1 aylığına faturasız Vodafone kullanacağım gibi görünüyor
Max Caulfield
Üstün
Türk Telekom'da geçiş sonrası 3 ay kalma zorunluluğu var. İstesen de 3 ay geçmeden hiçbir şekilde başka operatöre geçemiyorsun, onay vermiyorlar. Vodafone'da böyle bir durum hiç yok, sadece Turkcell'in seni yeni müşteri kabul etmesi için 1 ay geçmesi lazım, o kadar.
İşte 1 ay değil 3 ay beklemek zorundasın eğer TT'ye geçersen.Türk Telekom geçin derim mümkünse 1 aylığına da olsa. Bana Türk Telekom övdüren tek firma Vodafone olabilir.
Yoksa ben de isterim o ara dönemde Vodafone yerine TT kullanmayı.
Klasik Vodafone. Tek cazibesi Happy. Turkcell gecin rahatlayin kontrakt sonu.
Turkcell mi Türk Telekom mu ne interneti çok hızlı bitiyor diyorlardı. gerçi vodafone hızlı bitmese de kullanamadığım için bir şey fark etmiyor.