Türk Telekom Rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fortunee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
  • Etiketler Etiketler
    türktelekom

fortunee 93

Üstün
2 gün önce Vodafone'dan Türk Telekom'a hat taşıma yaptım, SIM kartı taktım, geçirttik numarayı, Vodafone iptal oldu falan. Bugün resmen interneti kullanamadım. Vodafone kullanan biriyle telefonda konuşurken bile ses kesik kesik gidiyordu. Müşteri hizmetlerini aradım 444 1 444, 9333, bütün numaraları denedim. Hiçbir şekilde, bakın, hiçbir şekilde kart kayıp, teknik destek, internet sorunu; her menüyü denedim; hepsinde sadece bilgi veriyor. Müşteri hizmetlerine asla bağlamıyor. Bu gece tekrar hat taşıma yaptım, Turkcell'e geçirdim numarayı, yarın SIM gelecek, bakacağız o nasıl. Türk Telekom Vodafone'dan beter çıktı. Aslında söylemişlerdi, buradakiler en iyisi Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'da çok fark yok diye.

Türk Telekom ( 2 diş çekiyor şu an). İnternet kopuyor/aramalar'da ses kesiliyor, Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor.

Vodafone (2 diş çekiyordu bazen 3 diş.) İnternet'e yine iyi kötü yavaş ta olsa giriliyordu, ses kesilmesi fazla yoktu.

Turkcell ( SIM kart gelince yorum yapacağım. )

İstanbulun göbeği.

Son düzenleme:
Bende Antalya'nın dağında yaşıyorum. TURKCELL hariç hiç bir hat çekmiyor. TURKCELL bu işte iyi ama fiyatlandırma konusu sıkıntı işte.

Bende Antalya'nın dağında yaşıyorum. TURKCELL hariç hiç bir hat çekmiyor. TURKCELL bu işte iyi ama fiyatlandırma konusu sıkıntı işte.

Hocam şimdi ben Vodafone'dan hat taşıdım ya Türk Telekom'a, Türk Telekom 585 TL gibi bir fiyat söyledi. Hat geldi, taktık, böyle bir sıkıntı yaşadım işte. Ne müşteri hizmetleri açıyor ne hat çekiyor, adam akıllı çok yavaş. Sonra öğrendim ki bana taahhütsüz tarife yapmışlar ve 900 TL mi ne, 585 tlye gelmesi için söz falan yazmam gerekiyormuş mesaj atıp, tabi ki yazmadım. Kullanamadığım hat için neden para ödeyeyim? Turkcell'de bu gece fiyatlandırmasına baktım ve 600 TL'ye 25 GB, 1000 dk, 250 SMS yazıyordu. Aldım hemen. SIM gelecek, bakacağız, geçeceğiz. 600 TL'ye uygun değil mi? Bence iyi. tabi 12 ay sonra ne olur, orası ayrı.

Bende işte hocam kullanmadığım hata her ay 560 TL ödüyorum Türk Telekom için. 40GB, DK ve SMS sınırsız olması lazım neyse. Türk Telekom adam değil, internet bağlatamadık kaç aydır. Daha doğrusu bağlattık da yerden bağladılar. Kutuyu inatla getirmiyorlar, talep açıyoruz çalışan kapatıyor. Bu çalışan yüzünden her gün 50Mbps pakete 1Mbps anca kullanabiliyorum o da 500 ping ile. Yani anlayacağınız Türk Telekom adam olmaz.

Ben anlamadım hocam, operatör olarak Vodafone'dan bile nasıl kötü olabilir bu Türk Telekom? Akıl sır erdiremiyorum. Bugün telefonda konuşamadım, ses kesik kesik gitti, internete giremedim, o kadar yavaştı, 2 diş çekiyordu hat. Müşteri hizmetlerine bağlasınlar bari, müşteri hizmetlerine neden bağlamıyorlar? Siz bağlanabildiniz mi telefon için? Adamlar oto cevap koymuşlar, neyi seçersem seçeyim, oto mesaj cevap veriyor bana.

Herkes İstanbul'un göbeğinde yaşıyorda hangi göbekler bunlar TT Turkcell kullandım hepsi Full çekiyor sıra Vodafone onu deneyeceğim oda sorun yaratmaz düşünüyorum.

Herkes İstanbul'un göbeğinde yaşıyorda hangi göbekler bunlar TT Turkcell kullandım hepsi Full çekiyor sıra Vodafone onu deneyeceğim oda sorun yaratmaz düşünüyorum.
Açık adres mi vereyim hocam? İstanbul'dayım işte, Vodafone'da Turk Telekom'da çekmedi adam akıllı; hatta Turk Telekom daha beter bir operatör ki müşteri hizmetlerine bile bağlanamadım. Kanıt falan istiyorsun herhalde.

TT telefonları hep açar her zamanında çok kez aradım çalışanlar salaklarda açıyorlar gene de size sorunlu tarafları çıkmış.

TT telefonları hep açar her zamanında çok kez aradım çalışanlar salaklarda açıyorlar gene de size sorunlu tarafları çıkmış.

Telefonu açma gibi bir durum yok ki direkt müşteri hizmetlerine bağlamıyor yani sadece menüden bir şeyler seçtiriyor ve hepsini denedim bak, çalıntı SIM kart, teknik destek, internet sorunu, arama sorunu bütün menüler otomatik sesli çözüm mesajı. Bilmediğim bir numara mı var?

Ben nedense sorun yaşamıyorum. Gayet tıkırında çalışıyor. Sabit internet arada sırada uyuz ediyor ancak o da aradığım zaman bir şeyler yapıyorlar ve bitiyor. Şans diye bir şey yok bende ama bu sefer sorun yaşamadım, anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…