alkolsuzbar

Uzman
En baştaki hız testi bana, ikinci görseldeki ise arkadaşıma ait. Ben Çerkezköy'de merkeze yakın bir yerde oturuyorum, arkadaşım ise İzmit'te oturuyor. Ben en sondaki görseli arkadaşıma attım, onun iPhone 14'ü 5G teknolojisini destekliyor diye test etti ve sonuç :) he bu arada Ebubekir Reis de Twitter'dan paylaştığı 5G gönderi güzellemesindeki gelen şikayetleri hazmedemeyince gönderiyi yorumlara kapatmış. Bizde sorunlar hep böyle çözülür bilirsiniz. Ben başaramadım veya başarısızım, istifa etmeliyim diye kimse söylenmez. Her şey örtbas ediliyor ya bakalım daha ne kadar devam edecek bu delüzyon saltanatı.

Screenshot_20260330_005411_Chrome.webp

WhatsApp Image 2026-03-29 at 16.23.41.webp

Screenshot_20260330_192109_X.webp

Ben güncelde 5G destekli modemiyle beraber SUPERBOX ta +240 Mbps alıyorum. Arkadaşım +500 diyor. Çok garip değerler cidden

İşin garibi 5G dalgası çıktığından beri Turkcell mobil internet yavaş. 4.5G kısıtlı mı yapıyorlar bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben güncelde 5G destekli modemiyle beraber Superbox'ta +240 Mbps alıyorum. Arkadaşım +500 diyor. Çok garip değerler cidden

Tarifen GigaFiber mi?

İşin garibi 5G dalgası çıktığından beri Turkcell mobil internet yavaş. 4.5G kısıtlı mı yapıyorlar bilmiyorum.

Hiç şaşırtmaz, telefon satacaklar ya artık bütün ahlaksızlıklara sarılırlar.

SIM kartini baska cihaza taktım yine ayni. Cidden bende de öyle.

Abi umarım mobilde 40Mbps üzeri alıyorsundur TT kullanıcısıysan, cidden çok rezil rakamlar bunlar 4.5G olduğu halde

4.5G ile 50-70 Mbps arası hız alıyordum, şimdi farklı bir Android cihazla 7-8 Mbps hız alıyorum, umarım cihazın modemi falan bozuktur. 😂