ynl
Başarılı
Sanırım bölgemde test amaçlı açılmış çünkü 2 saat sonra 5G gitti. Bari 5G'de upload kısmasaydınız yeter artık.
Telefon: Samsung Galaxy A52s 5G
Son düzenleme:
Bulunduğum bölgede de Vodafone test amaçlı açmıştı, hızı test edeyim derken yüksek paket kullanımı uyarısı verdi telefon. Operatörler şimdiden kitleyecekleri faturaları düşünüyorlardır.Bu 5G cihazlara hem daha çok pil tükettirecek, hem daha çok paket harcattıracak;ben pek kârlı görmedim.
Upload değerleri nasıl hocam?Bir tane de ben paylaşayım, bugün ilk kez İstanbul Havalimanında deneme fırsatım oldu. Görünce hız testi yapayım dedim, Vodafone'da sonuç aşağıdaki gibi çıktı.
Eki Görüntüle 231724
Çanta beklerken ayak üstü testi başlattım da sadece Download verdi, tekrar yapmadım.
Bu ISS'ler vatandaşın yararına bir şey yapar mı hiç? @Glade hocam söyledi zaten, arka planda 1000 tane servis açık olan, bloatware dolu, adware dolu cihazlar çok kısa sürede onlarca GB'lık paketleri bitirecek ve 5G'yi bir güzel süsleyip püsleyip çok zor ve zahmetli bir şey olduğunu insanları kandırıp zaten brutal derece pahalı olan internete bir güzel zam yaparlar, Türkiye'de internet erişimini tamamen premium bir şeye çevirirler. Her türlü Win-Win.