Ben nedense sorun yaşamıyorum. Gayet tıkırında çalışıyor. Sabit internet arada sırada uyuz ediyor ancak o da aradığım zaman bir şeyler yapıyorlar ve bitiyor. Şans diye bir şey yok bende ama bu sefer sorun yaşamadım, anlamadım.
Geçtim hocam Turkcell'e, kafa rahat. Yarın gelecek SIM takacağım, vereceğim onayı, taşıyacağım hattı tekrar Türk Telekom'dan. Ama o kadar internette övüyorlar Turkcell'i, ya Kingozi her yerde çekiyor falan diye. Bir çekmesin, sinir krizi geçireyim ben. Bu da rezalet derecede kötü çekerse ben yine Vodafone'a döneceğim gibi; yine iyi kötü en azından ses kesilmiyordu, internet az bir şey yavaştı. Bu oturduğum yerde Türk Telekom'un altyapısı falan mı yok, ben anlamadım da neyse.
Hocam, şans yok. Cihaz kaynaklı mı diyeceğim, sanmıyorum. Turkcell de süper çekerse zaten kalırım. Baktım yine çekmiyor, Vodafone yolu görünür, tekrar mecbur. Paket fiyatı da Turkcell'de 600 TL, sanırım vergiler hariç vergilerle 700 falan olabilir. Tam bilmiyorum, bakacağım. Siteden seçtim ama ayrı bir şey yapacak mıyım bilmiyorum.
Hocam, şans yok. Cihaz kaynaklı mı diyeceğim, sanmıyorum. Turkcell de süper çekerse zaten kalırım. Baktım yine çekmiyor, Vodafone yolu görünür, tekrar mecbur. Paket fiyatı da Turkcell'de 600 TL, sanırım vergiler hariç vergilerle 700 falan olabilir. Tam bilmiyorum, bakacağım. Siteden seçtim ama ayrı bir şey yapacak mıyım bilmiyorum.
Öyle zaten hocam, Vodafone'da rezalet. Yine Turk Telekom'a göre iyi çekiyordu. Ben de hani kötüydü ama kötünün iyisi. Asla taraf falan tutmam, hatta Vodafone rezalet diye konum da var. Turkcell rezalet çıksa ona da rezalet derim.
Telefon hattım Vodafone uzun süredir. Zaten hiçbir yerden çekmiyor. Ne internet ne hat hiç memnun değilim. Sözleşme var diye geçemiyorum başka hatta. Biraz da üşendim açıkçası. Adamlar 1 2 gün fatura geciktirdik diye her gün farklı farklı numaralardan taciz suikastı yapıyorlar. Engelle engelle bitmiyor da, açmıyorum kardeşim aramayın ödedik işte. Bu ne rezalet bir firma ya.
Öyle zaten hocam, Vodafone'da rezalet. Yine Türk Telekom'a göre iyi çekiyordu. Ben de hani kötüydü ama kötünün iyisi. Asla taraf falan tutmam, hatta Vodafone rezalet diye konum da var. Turkcell rezalet çıksa ona da rezalet derim.
Telefon hattım Vodafone uzun süredir. Zaten hiçbir yerden çekmiyor. Ne internet ne hat hiç memnun değilim. Sözleşme var diye geçemiyorum başka hatta. Biraz da üşendim açıkçası. Adamlar 1 2 gün fatura geciktirdik diye her gün farklı farklı numaralardan taciz suikastı yapıyorlar. Engelle engelle bitmiyor da, açmıyorum kardeşim aramayın ödedik işte. Bu ne rezalet bir firma ya.