14742

Uzman
İyi akşamlar, 14 metrekare odam var ve duvarlar beyaz. Odamı oyun oynarken, müzik dinlerken vb. etraf renkli olsun diye şu lambayı almayı düşünüyorum. Yeterli olur mu? İnternetten almayı düşünmüyorum.

Attığınız nasıldır bilmiyorum fakat bir tanıdığımda Panasonic'in lambasını kullanıyor renkleri benim gözüme çok hoşuma ayrıyeten kumandasının menzilide bir hayli genişti modelini bilmiyorum.

İyi akşamlar, 14 metrekare odam var ve duvarlar beyaz. Odamı oyun oynarken, müzik dinlerken vb. etraf renkli olsun diye şu lambayı almayı düşünüyorum. Yeterli olur mu? İnternetten almayı düşünmüyorum.
Ben de ilk başta güzel olur diye düşünüp rgb ampül taktım ama çok göz yoruyor bütün odanın renkli olması. Onun yerine uygun bütçeye masanın arkasına ambiyans aydınlatmaları koymanı öneririm.

Bu işi en iyi Wiz markası yapıyor. Evimde Wiz markasına ait 3 adet akıllı ampül, 1 adet de masa lambası mevcut. Uygulamasından birçok ambiyans ayarlayabiliyorsunuz, inanılmaz kaliteli ve RGB renkleri muhteşem.
Diğer ürünler dandik ve ambiyans havası vermiyor, RGB lümenleri inanılmaz düşük oluyor.

Konuyu görünce aklıma takıldı ihtiyaç yokken tapo l530e sipariş geçtim amazondan 263tlye geldi bakalım.