Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Sol en üst PWM kablosudur. Anakartta uygun porta takarsanız fana güç verecektir. Sağ en alt 3 pin 5V ARGB kablosudur. Yine anakart üzerinde uygun porta bağlarsanız fanın ışıklarını yönetebilirsiniz.
Anakart marka modelini söylerseniz resim üzerinde nereye takabileceğinizi işaretleyerek gösterebilirim.
Anakart marka modelini söylerseniz resim üzerinde nereye takabileceğinizi işaretleyerek gösterebilirim.
Recklees
Uzman
MSI Pro A-620M-E.Sol en üst PWM kablosudur. Anakartta uygun porta takarsanız fana güç verecektir. Sağ en alt 3 pin 5V ARGB kablosudur. Yine anakart üzerinde uygun porta bağlarsanız fanın ışıklarını yönetebilirsiniz.
Bir de hiç SATA kablosu baglamadım. BitFenix AL118 değil mi? Yok üstüne tek fan kablosu var sanırsam.Sol en üst PWM kablosudur. Anakartta uygun porta takarsanız fana güç verecektir. Sağ en alt 3 pin 5V ARGB kablosudur. Yine anakart üzerinde uygun porta bağlarsanız fanın ışıklarını yönetebilirsiniz.
- Makaleler
- 1
Resimde fanın PWM kablosunu anakart üzerinde nerelere bağlayabileceğinizi kırmızı ile işaretledim. Baktığım kadarıyla 3 pin 5V ARGB için header yok. 12v RGB için 4 pin header koymuşlar. Sizin elinizdekiyle uyumsuz. Mavi ile işaretledim.
Bir de hiç SATA kablosu baglamadım. BitFenix AL118 değil mi? Yok üstüne tek fan kablosu var sanırsam.
Sormak istediğinizi anlamadım.
Recklees
Uzman
Hocam, SYS fan'a taktım fakat sadece RGB'ler geldi. Hareket etmiyorlar.Resimde fanın PWM kablosunu anakart üzerinde nerelere bağlayabileceğinizi kırmızı ile işaretledim. Baktığım kadarıyla 3 pin 5V ARGB için header yok. 12v RGB için 4 pin header koymuşlar. Sizin elinizdekiyle uyumsuz. Mavi ile işaretledim.
Eki Görüntüle 178979
Sormak istediğinizi anlamadım.
- Makaleler
- 1
Öyle kullanacaksınız mecbur. Dediğim üzere fanın ARGB kablosu 3pin 5V anakart üzerindeki 4 pin 12v. Uyumsuzlar kısaca. Kasa üzerinde ayrı bir kontrolcünüz varsa oraya bağlamayı deneyebilirsiniz. Veya harici olarak bir kontrolcü satın alabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-