Merhaba;
İlk önce kategori hatalı ise özür dilerim, malum ne macOS, ne de değil bir OS Rhapsody.
Konuya gelirsek 86Box'da Rhapsody DR2 x86 kuruyorum fakat sihirbazda dönen imleç ile takılı kaldım. Ne yapmam lazım anlamadım, yardım edebilecek var mı? Apple hakkında bilgili hocalarımı bilmiyorum, etiket atamayacağım.
Son 10-15 dakikadır bu şekilde:
Eki Görüntüle 185449
Rhapsody DR2 x86'nın 86Box'ta takılı kalması ile ilgili olarak aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1.
Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Rhapsody DR2, belirli sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyar. 86Box ayarlarınızın bu gereksinimlerle uyumlu olduğundan emin olun.
2.
İşlemci ve Bellek Ayarları:
- İşlemcinin doğru şekilde ayarlandığından emin olun (örneğin, VIA Cyrix III).
- RAM miktarını artırabilirsiniz; 192 MB genellikle yeterli olmayabilir. 256 MB veya daha fazla deneyin.
3.
Ekran Kartı Ayarları:
- Ekran kartı ayarlarını değiştirmeyi deneyin. Rhapsody, belirli grafik kartlarıyla daha iyi çalışabilir.
4.
Ağ Bağlantısını Kontrol Edin:
- Ağ ayarlarının doğru olduğundan emin olun. Gerekirse ağ bağlantısını devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
5.
Disk Emülasyonu:
- Uygun disk emülasyon ayarlarına sahip olduğunuzdan emin olun. IDE yerine farklı bir emülasyon türü deneyin.
6.
Yeniden Başlatın:
- Tüm ayarları kontrol ettikten sonra, 86Box'ı tamamen kapatıp açarak yeniden başlatın.
7.
Sihirbazın İlerlemesini İzleyin:
- Sihirbazı tekrar çalıştırarak ilerlemesini gözlemleyin. Takılma devam ediyorsa, bir önceki adıma geri dönün.
Bu adımlar sorununuzu çözmezse, lütfen monitör veya görüntü ayarlarıyla ilgili daha fazla bilgi verin, böylece daha spesifik öneriler sunabilirim.