Sosyal, şu anda paylaşımlı bir sunucuda çalışıyor. Ek kaynak yükü getirebilir. Bununla beraber düzgün kullanılmaması görüntü kirliliği ve içeriği okumakta zorlukla sonuçlanabilir.
Sosyal, şu anda paylaşımlı bir sunucuda çalışıyor. Ek kaynak yükü getirebilir. Bununla beraber düzgün kullanılmaması görüntü kirliliği ve içeriği okumakta zorlukla sonuçlanabilir.
SSR'da olsa bile neden getirsin? Renk bu yahu? Rengin ne olduğunu bilir sunucu. Rengi renderlayan yine tarayıcı. HTML ve CSS kısımları yük bindirmez ki ne olursa olsun. Mantık bindirir.
Techolay'ın ilk günlerinde gayet düzgün çalışıyordu. Technopat'ta da düzgün çalışıyor. Zamanında bu konu hakkında bilet oluşturmuştum. Anladığım kadarıyla kod satır sayısını gösteren eklenti ile renkler beraber çalışmıyor. Önceden yazdığım bazı renkli mesajlar da kırılmış durumda. Aşağıya biletin içeriğini koyuyorum.
Bunun mutlaka kolay bir çözümü vardır diye düşünüyorum. Bence çözülmeli.