Bu aslında neden var bile bilmiyorum. XenForo'nun Default'unda bunda bir engel yok ama bu forumda kod içindekileri renklendiremiyoruz.

Rich (BB code):
AAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAA
AAAAAAAAA
AAAAAAA
AAAAAA
AAAAA
AAAA
AAA
AA
A

Ekran görüntüsü 2024-05-11 212629.webp

Artı 11 Eksi
Sosyal, şu anda paylaşımlı bir sunucuda çalışıyor. Ek kaynak yükü getirebilir. Bununla beraber düzgün kullanılmaması görüntü kirliliği ve içeriği okumakta zorlukla sonuçlanabilir.

Sosyal, şu anda paylaşımlı bir sunucuda çalışıyor. Ek kaynak yükü getirebilir. Bununla beraber düzgün kullanılmaması görüntü kirliliği ve içeriği okumakta zorlukla sonuçlanabilir.
Text formati ne gibi yuk bindirecek ki? Sunucu SSR da degil ki, yuk binsin.

Markdownu da eklemiştiler, kapattilar. Oneriler ne zaman uygulanacak kim bilir.

Paylaşımlı sunucuya yorum yapamam ama Technopat'ta aktifken görüntü kirliliği yaratmazken burada yaratacağını sanmıyorum.

Text formati ne gibi yuk bindirecek ki? Sunucu SSR da degil ki, yuk binsin.
SSR'da olsa bile neden getirsin? Renk bu yahu? Rengin ne olduğunu bilir sunucu. Rengi renderlayan yine tarayıcı. HTML ve CSS kısımları yük bindirmez ki ne olursa olsun. Mantık bindirir.

Techolay'ın ilk günlerinde gayet düzgün çalışıyordu. Technopat'ta da düzgün çalışıyor. Zamanında bu konu hakkında bilet oluşturmuştum. Anladığım kadarıyla kod satır sayısını gösteren eklenti ile renkler beraber çalışmıyor. Önceden yazdığım bazı renkli mesajlar da kırılmış durumda. Aşağıya biletin içeriğini koyuyorum.

2024-05-11 21_31_39-BBcode Kod Bloğu İçinde [COLOR_] Bloğu Çalışmıyor - Chromium.webp

Bunun mutlaka kolay bir çözümü vardır diye düşünüyorum. Bence çözülmeli.

Telefondayım. Çok umurumda olan bir şey değil. Sadece gözleme dayalı bir şey söyleyip gideceğim. Belki de yanlıştır ama sanmıyorum.

Aslinda burada da renklendiriyor. Sayfayı açtığımda öyleydi. Ama kullanılan kod eklentisi bunu değiştiriyor.

Ben yazana kadar kanıt gelmiş.

Yük getirecek bir şey yok bu arada.