Ubisoft Connect Riders Republic $3.19!

mr.esat

Üstün
Eskiden hep oynanış videolarını izlerdim. Bir Forza Horizon birde bu oyun çok güzeller. Acaba bu oyunda fotoğraf modu var mıydı? İllaki olması lazım. Manzaralar vs...

Eskiden hep oynanış videolarını izlerdim. Bir Forza Horizon bir de bu oyun çok güzeller. Acaba bu oyunda fotoğraf modu var mıydı? İllaki olması lazım. Manzaralar vs...

Fotoğraf bölümü var güzel fotoğrafları oylamaya falan çıkarıyorlar. Ben 2023'te bıraktım oynamayı kaykay falan gelmiş.

Eskiden hep oynanış videolarını izlerdim. Bir Forza Horizon birde bu oyun çok güzeller. Acaba bu oyunda fotoğraf modu var mıydı? İllaki olması lazım. Manzaralar vs...
Var hocam da Ubisoft oyunlarının fotoğraf modunu ben pek beğenmiyorum, tabi yine iş görür. Manzaralar ve renk skalası harika. Güzel fotoğraflar çekilebilir.

Var hocam da Ubisoft oyunlarının fotoğraf modunu ben pek beğenmiyorum, tabii yine iş görür. Manzaralar ve renk skalası harika. Güzel fotoğraflar çekilebilir.

Hocam güncelde oynuyorsanız bir şey sormak istiyorum. Oyunu ilk çıktığı sene Ultimate Edition'ınını almıştım, şu an yeni paketler satışa konmuş fazla değişiklik var mı? Yeni gelen eşyalar falan.

Ben oyuna başlayalı hemen hemen 1 sene oluyor hocam, sürekli aktif oynamadım.

Steam'deki buradan nelerin eklendiğine bakabilirsiniz ama. Hala güncelliyorlar.

Keşke türkçe olsaydı oyun.
Yarış veya herhangi bir taşıt simülasyonun da dil çok önemli olmuyor. Kullanılan İngilizce'de maksimum b1 seviyesindedir diye tahmin ediyorum. Bende The Crew 2 ve The Crew Motorfest oynuyorum da

Var hocam da Ubisoft oyunlarının fotoğraf modunu ben pek beğenmiyorum, tabi yine iş görür. Manzaralar ve renk skalası harika. Güzel fotoğraflar çekilebilir.
Bir ara almayı düşünüyordum o zamana kadar baya düştü oyun fiyat açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…