Miraj Başarılı Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 2 15 Temmuz 2025 #11 mr.esat dedi: Ben oyuna başlayalı hemen hemen 1 sene oluyor hocam, sürekli aktif oynamadım. Eki Görüntüle 161221 Steam'deki buradan nelerin eklendiğine bakabilirsiniz ama. Hala güncelliyorlar. Genişletmek için tıkla... Xbox ÜZ2rinden oynadığım için çok takip etmiyorum hocam geriye dönük ama teşekkür ederim
mr.esat dedi: Ben oyuna başlayalı hemen hemen 1 sene oluyor hocam, sürekli aktif oynamadım. Eki Görüntüle 161221 Steam'deki buradan nelerin eklendiğine bakabilirsiniz ama. Hala güncelliyorlar. Genişletmek için tıkla... Xbox ÜZ2rinden oynadığım için çok takip etmiyorum hocam geriye dönük ama teşekkür ederim
KS KS mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.427 Çözümler 12 Beğeniler 5.499 15 Temmuz 2025 #12 Miraj dedi: Xbox ÜZ2rinden oynadığım için çok takip etmiyorum hocam geriye dönük ama teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek
Miraj dedi: Xbox ÜZ2rinden oynadığım için çok takip etmiyorum hocam geriye dönük ama teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek