Detaylar
Kim cevapladı?Hayırlı olsun. Yerli kontejanı açısından iyi olmuş gibi duruyor.
LA Knight
Üstün
Jurasek daha zar zor rakibini geçiyor. Sol tarafı Jurasek'e emanet ederlerse en azından şu anki vaat ettiğine bakarsak Beşiktaş'ın sene boyu sol koridorunun işi yaş. 1-2 tane genç oyuncu alınmıştı. En azından onları oynatıp, geliştirmeyi tercih ederim. Bonservis ödediğim adam kiralıktan daha iyidir eğer kötü adam çıktıysa.
SF26
Üstün
Jurasek'i denemekten başka çaremiz yok, alınabilecek bir sol kanat yok piyasada.Jurasek daha zar zor rakibini geçiyor. Sol tarafı Jurasek'e emanet ederlerse en azından şu anki vaat ettiğine bakarsak Beşiktaş'ın sene boyu sol koridorunun işi yaş. 1-2 tane genç oyuncu alınmıştı. En azından onları oynatıp, geliştirmeyi tercih ederim. Bonservis ödediğim adam kiralıktan daha iyidir eğer kötü adam çıktıysa.
Bu arada Adnan Januzaj'ın kiralık ihtimali konuşuluyor, sakatlık listesi uzun ama neredeyse tüm sakatlıkları 4 hafta ve altında. Açıkçası tercih ederim, Manchester United'dayken vaat ettiği o potansiyel şu anki herhangi bir kanatta yoktu.
Belki Mohamed Amoura da olabilir.
LA Knight
Üstün
Benfica Kerem'i satarsa bunu alacakmış. Prensipte anlaşılmış diye okudum.
Kenny Arroyo filan oynamaz mı solda? Ne kadar iyi onu da bilmiyorum.
SF26
Üstün
Arroyo sağ Jurasek sol kanada gayet fitim bu arada.Benfica Kerem'i satarsa bunu alacakmış. Prensipte anlaşılmış diye okudum.
Kenny Arroyo filan oynamaz mı solda? Ne kadar iyi onu da bilmiyorum.