O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 23 Şubat 2025 #1 Suno AI'ın muadili olan Riffusion'u geçtiğimiz günlerde duydum. Ses Suno'ya göre daha iyi daha az robotik, hoş. Ben de Techolay için bir Rock şarkısı yapmak istedim Şarkı: Techolay by oltran rock and guitar riffs, realistic sounds www.riffusion.com @Recep Baltaş
Suno AI'ın muadili olan Riffusion'u geçtiğimiz günlerde duydum. Ses Suno'ya göre daha iyi daha az robotik, hoş. Ben de Techolay için bir Rock şarkısı yapmak istedim Şarkı: Techolay by oltran rock and guitar riffs, realistic sounds www.riffusion.com @Recep Baltaş
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 23 Şubat 2025 #2 Oltran dedi: Suno AI'ın muadili olan Riffusion'u geçtiğimiz günlerde duydum. Ses Suno'ya göre daha iyi daha az robotik, hoş. Ben de Techolay için bir rock şarkısı yapmak istedim Şarkı: Techolay by oltran rock and guitar riffs, realistic sounds www.riffusion.com @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Cidden mükemmel duruyor ses biraz daha doğallaşırsa dinlenebilir seviyeye gelir.
Oltran dedi: Suno AI'ın muadili olan Riffusion'u geçtiğimiz günlerde duydum. Ses Suno'ya göre daha iyi daha az robotik, hoş. Ben de Techolay için bir rock şarkısı yapmak istedim Şarkı: Techolay by oltran rock and guitar riffs, realistic sounds www.riffusion.com @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Cidden mükemmel duruyor ses biraz daha doğallaşırsa dinlenebilir seviyeye gelir.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.813 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.163 Yer Çorum 23 Şubat 2025 #3 Paralel evren Türkiye.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 23 Şubat 2025 #4 Şimdi de remix özelliğini deniyorum ancak iyi değil gibi gözüküyor. Ayarlarıyla oynuyorum, bakalım.
sndwchmaker Yetkin Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 506 Çözümler 4 Beğeniler 581 23 Şubat 2025 #5 Bir tane test için şarkı yaptırdım. Sözleri de ona yazdırdım. Şaşırtıcı bir şekilde oldukça iyi bir iş çıkardı bence. Kesinlikle Suno'dan daha iyi. Ellerinize sağlık ve teşekkür ediyorum.
Bir tane test için şarkı yaptırdım. Sözleri de ona yazdırdım. Şaşırtıcı bir şekilde oldukça iyi bir iş çıkardı bence. Kesinlikle Suno'dan daha iyi. Ellerinize sağlık ve teşekkür ediyorum.