kelbilet

Gelişen
Uzun süredir RimWorld oynuyorum ancak artık sıkılmaya başladım standart sürümden. DLC'leri de benzer şekilde oynadım. Çok mod oyuncusu değilim aslında ama artık sıkılmaya başladım. Oyunu da bayağı seviyorum, bir de böyle deneyeyim istedim. Önereceğiniz modlar veya bir mod listeniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Combat extended oyunun bütün savaş mekaniğini değiştiren aşırı gerçekçi yapan bir mod. Tavsiye ederim. Bunun dışında ben genelde oyunu tamamen değiştiren değil ama ufak tefek şeyler ekleyen modları tercih ediyorum. Örneğin hospitality modu gelen konvoyları misafir etmeni sağlayan bir mod yatak ve gıda gibi imkanlardan para kazanmanı sağlıyor aynı bir otel gibi.

Bunun dışında en geniş mod paketi "vanilla extended" diye geçen bir mod paketi. Sanırım 150'ye yakın farklı mod var bunlar içinde yeni ırklar, mevcut mekaniklerin reworkleri, ideoloji sistemi Rework'ü, araçlar, yeni silahlar, giysiler vb. var. Yalnız bunların hepsini aynı anda yüklerseniz oyununuz aşırı komplike bir hale geleceği için sadece hoşunuza gidenleri yüklemenizi öneriyorlar.