Nyxalithor

Uzman
Merhaba. İki oyunun birbirinden farklı olduğunun farkındayım. İkisi de listemdeydi ve indirime girdiler. Malum Steam'in dolar olmasıyla fiyatları pahalı. Pathfinder'ı Steam'den atölyesinden dolayı seçecektim ama atölyesi yokmuş. Belki o Epic'ten alınabilir. Yine de kararsız kaldım. Pathfinder DLC ile beraber içerirken RimWorld'ü alırsam DLC'siz versiyonunu alacağım. Acaba ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. (Hesabımda 15 Dolar Mevcut)

1728069509084.webp

1728069542024.webp

Pathfinder çok çok çok komplike bir CRPG. Çok uzun saatler oynamama rağmen bilmediğim çok fazla şey var. CRPG seviyorsanız kesinlikle Pathfinder ama komplikeliği aklınızda bulunsun. Karakter yaratma ekranına girince bile anlayacaksınız durumu.

Pathfinder çok çok çok komplike bir CRPG. Çok uzun saatler oynamama rağmen bilmediğim çok fazla şey var. CRPG seviyorsanız kesinlikle Pathfinder ama komplikeliği aklınızda bulunsun. Karakter yaratma ekranına girince bile anlayacaksınız durumu.
CRPG çok seven biriyim. O yüzden almak istedim ama belli süredir de RimWorld bekliyordum. Onun hakkında ne söylersiniz? Dlc'siz önerilmiyormuş okuduğum kadarıyla. Modlarda vs DLC ile daha iyi çalışıyormuş.

Aklıma gelmişken bir şey daha sorayım. Aslında ben atölye mevzusundan ve modlama kolaylığı açısından Steam düşünüyordum ama Steam mağazasında gezinirken fark ettim ki atölye yokmuş. Bu yüzden Epic'ten de alınabilir diye düşünmedim değil. İndirimde uygun oluyordu.

Merhaba. İki oyunun birbirinden farklı olduğunun farkındayım. İkisi de listemdeydi ve indirime girdiler. Malum Steam'in dolar olmasıyla fiyatları pahalı. Pathfinder'ı Steam'den atölyesinden dolayı seçecektim ama atölyesi yokmuş. Belki o Epic'ten alınabilir. Yine de kararsız kaldım. Pathfinder DLC ile beraber içerirken RimWorld'ü alırsam DLC'siz versiyonunu alacağım. Acaba ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. (Hesabımda 15 Dolar Mevcut)

Eki Görüntüle 87924

Eki Görüntüle 87925

Her iki oyunda çok farklı oyunlar ama ben Pathfinder öneriyorum. Ayrıca gözünü de korkutmasın çok karışık gibi görünüyor ama bunlara dokunmadan da keyifle oynayabiliyorsun. TR yaması da vardı sanırım. Rimworld ise apayrı bir dünya. İşte ondan kork derim. Baya derin o ama keyiflidir öğrenince.