mauroicardi99 79
Üstün
Tüm Riot oyunları çökmüş. Ben direk Riot Client'e giremiyorum.
2011 PS3 hacklenmesi gibi bir şey olmaz umarım. Vanguard işletim sistemi üstü çalışıyor zaten, direkt çöp olur sistem. Zaten LoL'den nefret ederim, Valorant'ı ise ana bilgisayarıma asla kurmam Vanguard yüzünden.Tüm Riot oyunları çökmüş. Ben direk Riot Client'e giremiyorum.
Valorant'ı ise ana bilgisayarıma asla kurmam Vanguard yüzünden.
İnterneti kestiğin takdirde pek bir şey yapamazlar normalde. Fakat Vanguard işletim sistemi üstünde çalışıyor, tam bilmiyorum.Misal oldu da Vanguard hacklendi. Bu haberi duyduktan sonra PC açmasak, saldırı savuşturuldugunda açsak yine de sızarlar mı?
Vanguard güncellemesi nasıl ve hangi aşamada yapılıyor bilmiyorum.
Gerçekten böyle bir risk var mı? Daha öncede bunun hakkında konu açılmıştı ama araştırma yapmamıştım. Bunun için alternatif var mıdır? Mesela PC'me 2. bir windows kursam sadece oyun için o hesabımı açsam mümkün mü böyle bir şey?2011 PS3 hacklenmesi gibi bir şey olmaz umarım. Vanguard işletim sistemi üstü çalışıyor zaten, direkt çöp olur sistem. Zaten LoL'den nefret ederim, Valorant'ı ise ana bilgisayarıma asla kurmam Vanguard yüzünden.
Hacklenme dışı böyle bir şeyin olması mümkün değil.Gerçekten böyle bir risk var mı? Daha öncede bunun hakkında konu açılmıştı ama araştırma yapmamıştım. Bunun için alternatif var mıdır? Mesela PC'me 2. bir windows kursam sadece oyun için o hesabımı açsam mümkün mü böyle bir şey?