Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Riot'a giriş yaparken Google ile giriş yapmayı seçiyorum. Gelen ekranda e-postamı seçince böyle bir ekran geliyor. Benim böyle bir mail adresim yok, fakat Riot bu adrese mail gönderiyor.

1755065885621.webp

Kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmayı deneyince de aynı. Riot destek ekibine de yazamıyorum. Ne yapacağım?

Çözüm
İyi haber. Hesabı kurtardık. Nasıl kurtardığımı anlatayım, önce Riot'a bilet gönderecektim. Bilet gönderirken istenilen bilgileri doldururken otomatik hesap kurtarma aracı olduğu keşfettim. Daha sonra otomatik hesap kurtarma aracını açtım. İstenilen bilgileri doldurdum. E-posta adresime bir şifre değiştirme linki gönderildi. Şifremi değiştirdim ve şu an web üzerinden Riot Games'e giriş yapabiliyorum. Giriş yaptıktan sonra tüm cihazlardan oturumu kapatıp, MFA'yı (çok faktörlü kimlik doğrulama) etkinleştirdim. MFA'yı etkinleştirdiğimde oyun içerisinde "Altın Asma Kilit" silah uğuru hediye edildi. Bu da ufak bir bilgi olsun.

1755088533065.webp
Riot'a giriş yaparken Google ile giriş yapmayı seçiyorum. Gelen ekranda e-postamı seçince böyle bir ekran geliyor. Benim böyle bir mail adresim yok, fakat Riot bu adrese mail gönderiyor.

Eki Görüntüle 173106

Kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmayı deneyince de aynı. Riot destek ekibine de yazamıyorum. Ne yapacağım?

Hesabın çalınmış büyük ihtimalle.

Hesabının sana ait olduğu bir kanıt vs var mı? Telefon numaranı kayıt etmiş miydin? Hesabının kullanıcı adını (giriş yaparkenki) biliyor musun biliyorsan farklı hesaptan ticket aç hesabımın çalındığını düşünüyorum ben giriş yapmaya çalışırken farklı bir e postaya mail yolluyor hesabın bana ait olduğuna dair kanıtlarımda var diye ticket açarsan verebilirler çünkü arkadaşımada trojanden çalınmıştı böyle yaparak 1-2 haftaya almıştı hesabı yanlış hatırlamıyorsam sana sorular soruyolar hesabında en son ne kadar VP vardı, kaç adet karakterin var, hesabın rankı ne, seviyesi falan diye soru soruyolar doğru cevaplarsan alabilirsin hesabını.

İyi haber. Hesabı kurtardık. Nasıl kurtardığımı anlatayım, önce Riot'a bilet gönderecektim. Bilet gönderirken istenilen bilgileri doldururken otomatik hesap kurtarma aracı olduğu keşfettim. Daha sonra otomatik hesap kurtarma aracını açtım. İstenilen bilgileri doldurdum. E-posta adresime bir şifre değiştirme linki gönderildi. Şifremi değiştirdim ve şu an web üzerinden Riot Games'e giriş yapabiliyorum. Giriş yaptıktan sonra tüm cihazlardan oturumu kapatıp, MFA'yı (çok faktörlü kimlik doğrulama) etkinleştirdim. MFA'yı etkinleştirdiğimde oyun içerisinde "Altın Asma Kilit" silah uğuru hediye edildi. Bu da ufak bir bilgi olsun.

1755088533065.webp

Son düzenleme:
Çözüm