İhtişamlı mağazaya gelen Kül Mezar Şövalyesi Mordekaiser kostümünü almak istiyorum ama 122 ihtişamlı özüm var. Riot'tan 3 tane istesem verirler mi? Bildiğim kadarıyla 60 RP'ye kadar ticketla destek oluyorlar ama internette ihtişamlı öz hakkında bir şey göremedim. Bileniniz var mı yoksa şansımı deneyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelce açıkladıysan belki verebilirler.
1754907920632.webp

Şöyle bir ticket attım hocam umarım yardımcı olurlar.

Valorant'ta 75VP veriyorlardı, verirler bence.
Bildiğim kadarıyla LoL'de de 60 rp'ye kadar tamamlıyorlar daha doğrusu ben en fazla 60 duydum.

Eskiden veriyordu ama gözünü gittikçe daha da para bürüyen Çinli firmanın ne yapacağı belli olmaz.

Eskiden veriyordu ama gözünü gittikçe daha da para bürüyen Çinli firmanın ne yapacağı belli olmaz.
Bende hextech sandığı olaylarından sonra emin olamadığım için bu konuyu açtım belki biri denemiştir diye.

1754922806240.webp

3 ihtişamlı öze fazla dediler.

1754926054885.webp

Bir tane daha sanctum roll açarak 10 öz çıkardım ve bir şekilde kostümü aldım ama hala daha 3 ihtişamlı öz vermemeleri garip geliyor.

Son düzenleme:
Bende hextech sandığı olaylarından sonra emin olamadığım için bu konuyu açtım belki biri denemiştir diye.

Eki Görüntüle 172342

3 ihtişamlı öze fazla dediler.

Eki Görüntüle 172369
Bir tane daha sanctum roll açarak 10 öz çıkardım ve bir şekilde kostümü aldım ama hala daha 3 ihtişamlı öz vermemeleri garip geliyor.
Şaşırmadım ben, Çinli Tencent bu. Hoş, vermek zorunda da değiller aslında zaten ama inisiyatif işte. Adamlar neler yaptı, LoL'cüler hâlâ oynuyor hâlâ para yatırıyor bunlara. Müstahak.