- Makaleler
- 23
Aynen o.
Aynen o.
Aciliyeti yoksa beklemek mantıklı hocam.Dogru 40 dolar bile yapmiyor zaten. En iyisi butce toplamak ya da daha ucuza ilanlar icin pusuda beklemek.
Alma kesinlikle, boyle bir sey oldugunu bilsem al demezdim.
Var. Jelatinli olarak muhafaza edilenler. Fakat CD kondisyonu onemli. Ciziksiz ve izsiz olmasi lazim.PS3 CD'lerinde sıfır yoktur ki zaten. Sıfır diyene inanan da ne bileyim.
Bazı kırık konsollar için korsan oyun CD'leri üretiliyordu.
Beni dusundugun icin tesekkur ederim. Almayacagim. Artik umurumda degil. Adam tokatci. Bunun gibi bir tane yorum daha gordum. Onda da yanlis urun gondermis. Yine iade kabul etmemis.Alma kesinlikle, boyle bir sey oldugunu bilsem al demezdim.
PS2 ve PS1'de gecerli sadece. Sahte PS3, PS4, PS5, PSP ve Vita oyunu bulunmuyor.Bazı kırık konsollar için korsan oyun CD'leri üretiliyordu.
Sadece teorimdi hocam. Teşekkür ederim yanlışı düzelttiğiniz için.Beni dusundugun icin tesekkur ederim. Almayacagim. Artik umurumda degil. Adam tokatci. Bunun gibi bir tane yorum daha gordum. Onda da yanlis urun gondermis. Yine iade kabul etmemis.
PS2 ve PS1'de gecerli sadece. Sahte PS3, PS4, PS5, PSP ve Vita oyunu bulunmuyor.
Yanlis degil aslinda. %90 haklisin.Sadece teorimdi hocam. Teşekkür ederim yanlışı düzelttiğiniz için.
Beni dusundugun icin teşekkür ederim. Almayacagim. Artik umurumda degil. Adam tokatci. Bunun gibi bir tane yorum daha gordum. Onda da yanlış ürün gondermis. Yine iade kabul etmemis.