R RaveN Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 178 Çözümler 1 Beğeniler 55 16 Mart 2025 #1 Sorum başlıktaki gibidir. CS 2 gibi competitive oyunlar oynuyorum.
Gathering Wives Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 205 Çözümler 3 Beğeniler 187 16 Mart 2025 #2 Halihazırda Rival 3 kullanıyorsanız V8 değil de V6 daha uygun olur.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 16 Mart 2025 #3 Kesinlikle alinir, oldukça kaliteli ve fiyat performans bir ürün.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 16 Mart 2025 #4 Elinde Rival 3 varsa gerek yok, boşa masraf. İstersek altına en iyi mouse’u verelim yetenek yoksa bir şey değişmez Benim arkadaş G402’yle CS’de global olmuştu zamanında. Yeni alacaksan ve ikisi arasında kaldıysan Scyrox al düşünmeden, orası ayrı.
Elinde Rival 3 varsa gerek yok, boşa masraf. İstersek altına en iyi mouse’u verelim yetenek yoksa bir şey değişmez Benim arkadaş G402’yle CS’de global olmuştu zamanında. Yeni alacaksan ve ikisi arasında kaldıysan Scyrox al düşünmeden, orası ayrı.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 16 Mart 2025 #5 Sensei dedi: Elinde Rival 3 varsa gerek yok, boşa masraf. İstersek altına en iyi mouse’u verelim yetenek yoksa bir şey değişmez Genişletmek için tıkla... Öyle olsa bile kronik sorunlu kablolu bir fareden kronik sorunsuz kablosuz, üst düzey bir mouse'a geçmiş oluyor. Yine mantıklı.
Sensei dedi: Elinde Rival 3 varsa gerek yok, boşa masraf. İstersek altına en iyi mouse’u verelim yetenek yoksa bir şey değişmez Genişletmek için tıkla... Öyle olsa bile kronik sorunlu kablolu bir fareden kronik sorunsuz kablosuz, üst düzey bir mouse'a geçmiş oluyor. Yine mantıklı.
KS KS R RaveN Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 178 Çözümler 1 Beğeniler 55 16 Mart 2025 #6 Sensei dedi: Elinde Rival 3 varsa gerek yok, boşa masraf. İstersek altına en iyi mouse’u verelim yetenek yoksa bir şey değişmez Benim arkadaş G402’yle CS’de global olmuştu zamanında. Yeni alacaksan ve ikisi arasında kaldıysan Scyrox al düşünmeden, orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yetenekten dolayı değil zaten. Kasa aşağıda olduğu için sorun yaratıyor kablosu bazen. Ondan sordum bu mouseyi
Sensei dedi: Elinde Rival 3 varsa gerek yok, boşa masraf. İstersek altına en iyi mouse’u verelim yetenek yoksa bir şey değişmez Benim arkadaş G402’yle CS’de global olmuştu zamanında. Yeni alacaksan ve ikisi arasında kaldıysan Scyrox al düşünmeden, orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yetenekten dolayı değil zaten. Kasa aşağıda olduğu için sorun yaratıyor kablosu bazen. Ondan sordum bu mouseyi
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 16 Mart 2025 #7 RaveN dedi: Yok hocam yetenekten dolayı değil zaten. Kasa aşağıda olduğu için sorun yaratıyor kablosu bazen. Ondan sordum bu mouseyi Genişletmek için tıkla... O zaman geçilir. Scyrox iyidir.
RaveN dedi: Yok hocam yetenekten dolayı değil zaten. Kasa aşağıda olduğu için sorun yaratıyor kablosu bazen. Ondan sordum bu mouseyi Genişletmek için tıkla... O zaman geçilir. Scyrox iyidir.