Bütçe
90000

Tolere

Uzman
Merhaba,

İşe gidip gelmek için motor arıyorum. RKS VRS 125'i beğendim. 12 taksitle almayı düşünüyorum. Aklımda başka marka model olarak jüpiter 125 var.

Kullanan veya çevresinden bilen arkadaşların yorumunu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Callistoya baktım da güzel görünüyor. Ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama geç çıkarsa muhtemelen Jüpiter alırım. RKS biraz ağırmış.

Çin motorlarına güvenmiyorum vallahi ne yalan söyleyeyim. Arkadaşımın 250NK'sı 4700 km'de çalışmama gibi sorunları başladı, 6400 km'de motor yedi. Hint malı aşağısı alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de daha yeni VRS 125 aldık. Tam adı ise VRS 125 Freccia. Yani Freccia motorlu. Çanta demiri ruhsata işli geliyor. Gerçi kuryelik yapmıyoruz ve siz de yapmıyorsunuz. Motor olarak Jupiter ve Dash gibi motorlardan güçlü. ABS ve su soğutmalı. Jupiter bu aralar tutuluyor. Benim büyük oğlan ille de ABS ve su soğutmalı istediği için bunu aldık. Öncesinde ise Arora Freedom vardı. Hero Dash 125 de güzel motor. Komşumda var. Kırmızı olandan.

Biz de daha yeni vrs 125 aldık. Tam adı ise vrs 125 freccia. Yani freccia motorlu. Çanta demiri ruhsata işli geliyor. Gerçi kuryelik yapmıyoruz ve siz de yapmıyorsunuz. Motor olarak jupiter ve dash gibi motorlardan güçlü. Abs ve su soğutmalı. Jupiter bu aralar tutuluyor. Benim büyük oğlan ille de abs ve su soğutmalı istediği için bunu aldık. Öncesinde ise arora freedom vardı. Hero dash 125 de güzel motor. Komşumda var. Kırmızı olandan.

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanırsınız umarım. Benim tanıdığım motosiklet tamircisi bir iki arkadaş Jüpiter dedi. Ben de biraz araştırınca VRS'yi gördüm. ABS falan görünce de dikkatimi çekti. Ama son noktayı fiyat koyuyor tabii. Bakacağım hangisi fiyat olarak uygun gelirse onu alacağım. Malum bayilere 12 taksit deyince motorun fiyatı 15-20 bin artıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: