RMA servis rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cakiiiiiii3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
  • Etiketler Etiketler
    rma

cakiiiiiii3

Uzman
Endeks aracılığıyla gitti servise zaten. Aylardır yaşadığım bir sorun vardı. 2 kere gitti geldi, bu sefer geldiğinde hem ekran kartının kutusu yırtık hem de foroğraftaki gibi bir yamulma vardı. Ekran kartı takılmıyor.

Ne yapayım, nereye şikayet edeyim, yol gösterir misiniz? (Açarken kayıt aldım.)

Değişim isteyin değiştirmezlerse THH'ye başvurun seve seve değiştirirler.

Açarken elinizde kayıt varsa ve belirgin ise iadeye başvurun. İade almazlarsa THH'ye başvurun videoyu bilirkişiye gösterin canını okular.

Kayıt aldım ekran kartının kutusuna kadar aldım ama tam ekran kartını çıkarırken kayıt durmuş ama ekran kartının 0 dan çıktığı kayıtta kesin belli oluyor. Sonra çıkmış halini çektim. Bu arada hani bu kopukleri sokerken kayıt kapanmış. Bir sorun olmaz herhalde ? Zaten kutuya zarar verilmiş bu direk belli. İade isteyeceğim direk.

Kutunun hasarlı olduğu bariz belliyse o bile sorununuzu yeterli. Ancak böyle maliyetli alışverişlerinizde mümkünse kargocu arkadaş yanında açın.

Kutunun hasarlı olduğu bariz belliyse o bile sorununuzu yeterli. Ancak böyle maliyetli alışverişlerinizde mümkünse kargocu arkadaş yanında açın.
Hocam onda haklısın yani sabahın köründe geliyor zaten hoc bir şey anlamadan kapıya uçtum bir anda.

2 kutu var bir kutu var ekran kartının kutusunu koymak için bir de ekran ksrti kutusu var açarken bariz belli dış kutu sorunsuz. Ama bir açıyorum açtığım gibi zaten erkan karti kutusu yırtık. Ben gidersem sağlam götürdüm yoksa kabul etmezler zaten hatta ilk geldiğinde açtığım video kaydida var kutu o zamanda sağlamdı. Ekran kartının kutusundan cikarirkende video var ama kopukleri sıkarken kapanıyor sonra tam açtığımda fark edip hemen ekran kartını çekiyorum ve o sorunu görüyorum videolu ve fotoğraflı.

Sıkıntı yok. Tek video içerisinde bir veya birçok sorun belli oluyorsa yeterlidir. Ancak yine de dikkatli olmakta fayda var.

Aradılar beni bir kere daha gönderin ve o yamuklufu duzeltelim bir de test anında size video çekip gonderelim dediler. Tamam dedim ne yapayım vallahi sıkıldım artık.

Aradılar beni bir kere daha gönderin ve o yamuklufu duzeltelim bir de test anında size video çekip gonderelim dediler. Tamam dedim ne yapayım vallahi sıkıldım artık.

0 ürünümü düzeltecekler . Sakın öyle bir şey yapma öyle saçmalık mı olur muş senin elinde kanıtın var. Ya iade alın ya da THH'ye başvuracağım diyebilirsin.

0 ürünümü düzeltecekler . Sakın öyle bir şey yapma öyle saçmalık mı olur muş senin elinde kanıtın var. Ya iade alın ya da THH'ye başvuracağım diyebilirsin.
Vallahi konuştuğum adamda diyor ki ben bir şey yapamam biz gigabyte servisine yolluyoruz diyor. Bana dedi ki ekran kartını çıkartırken video kaydın yok dedi bende kapanmış dedim. Gotureyimmi ekran kartını yani iade için de ne diyeceğim bilmiyorum ki arayıp iade istiyorum mu diyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…