Morv

Uzman
Merhaba,

25 Nisan 2025'te Blox Fruits oynarken bir oyuncu ile tartıştım. O kişi beni reportladı ve ben de chat üzerinden Türkçe bir küfür yazdım (sansürsüzdü ve adam da Türktü). Bugün Roblox tarafından “Harassment” ve “Offensive Item” sebebiyle 1 günlük ban yedim. Şu an sadece Roblox genel hesabım banlı ama oyunum Blox Fruits. Banı ben reportladığım için değil, o beni reportladığı için yedim.

Şimdi merak ediyorum:
Blox Fruits moderatörleri bu durumdan dolayı ayrıca ban verir mi? Yani oyuna özel bir ban veya uzaklaştırma gelir mi? Yarın Roblox banım kalkacak ama içim tam rahat değil.

IMG-20250425-WA0001(1).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Küfür etmenin hem günah hem yanlış bir şey olduğunu biliyorsunuz. Sizin yüzünden gelişmiyor toplumumuz zaten disiplinli birey değilsiniz.

Her neyse konuya dönerim özel bir ban gelme ihtimali var ama gelmeme ihtimalide var Roblox'ta banlayan oyunlar var çünkü.

Saat 23.35 de banım açılacak merakla bekliyorum. ChatGPT'nin ara ve düşün özelliğini aynı anda kullanarak sordum şunu dedi: Zaten Roblox'tan ban yemişsin blox fruitsun moderetörleri ayrı bir ceza uygulamaz.

Ayrı olarak ban yememişim.

Son düzenleyen: Moderatör: