Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
8.8.8.8'i yerine 1.0.0.1 ekleyip DNS cache'i silmeyi deneyin. Vodafone hakkında net bir bilgim yok, DPI metodunu kullanıyorlar olabilir birazdan ben de kendi ISS'im üzerinde deneyeceğim.
Hocam sorunu çözdüm. Telefondan Router üzerinden girdiğimde sorunsuz açılıyordu, sadece bilgisayarda vardı bu sorun. Ben de bilgisayardan DNS sunucusunu 8.8.4.4'e aldım ve sorun düzeldi. Dediğiniz DNS sunucuları daha iyiyse ona geçmek isterim. Sorun bu şekilde çözüldü. Çok teşekkür ediyorum.
Fark etmez. Modeme uygularsan bağlı bütün cihazlara etki eder CMD'ye uygularsan kullandığın bilgisayara etki eder.

Hocam... Burada yardımcı olmaya çalışıyoruz zaten.
DNS ayarı Router'e uygulanıyorsa direkt ona uygulamam benim açımdan daha iyi ve kolay olur. Hem arayüzü bakımından ISS modemine göre daha rahat ve basit hem de ethernet kablosu bilgisayarıma ondan geliyor. Yardımınız için teşekkür ediyorum, router arayüzünden yapmayı deneyeceğim.

Fark etmez. Modeme uygularsan bağlı bütün cihazlara etki eder CMD'ye uygularsan kullandığın bilgisayara etki eder.

Hocam... Burada yardımcı olmaya çalışıyoruz zaten.
Hocam Router'e birincil 1.1.1.1, ikincil 8.8.8.8 atadım. Şu an Roblox açılıyor fakat hiçbir şey yüklenmiyor. Bir şeyleri yanlış mı yaptım acaba? ISS olarak Vodafone kullanıyorum, altyapı Vodafone'ye ait.

Son düzenleme:
Hocam Router'e birincil 1.1.1.1, ikincil 8.8.8.8 atadım. Şu an Roblox açılıyor fakat hiçbir şey yüklenmiyor. Bir şeyleri yanlış mı yaptım acaba? ISS olarak Vodafone kullanıyorum, altyapı Vodafone'ye ait.
8.8.8.8'i yerine 1.0.0.1 ekleyip DNS cache'i silmeyi deneyin. Vodafone hakkında net bir bilgim yok, DPI metodunu kullanıyorlar olabilir birazdan ben de kendi ISS'im üzerinde deneyeceğim.

Hocam sorunu çözdüm. Telefondan Router üzerinden girdiğimde sorunsuz açılıyordu, sadece bilgisayarda vardı bu sorun. Ben de bilgisayardan DNS sunucusunu 8.8.4.4'e aldım ve sorun düzeldi. Dediğiniz DNS sunucuları daha iyiyse ona geçmek isterim. Sorun bu şekilde çözüldü. Çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediğiniz DNS sunucuları daha iyiyse ona geçmek isterim.
Hükümetin (daha doğrusu Türk Telekom'un) Google'ın DNS servisine poisoning ile kendi sunucusuna çektiği söylentileri vardı, o yüzden Cloudflare'in servisini daha iyi görüyorum. İki tarafın da sizin için çalışıyor olmasına sevindim, bir süre böyle devam edeceğiz muhtemelen...
Sorun bu şekilde çözüldü. Çok teşekkür ediyorum.
🫡