Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, Roblox'a girmek için VPN arıyorum
Diğer VPN'lerde sorun yaşadım ama Windscribe'de ücretsiz halinde 10 GB veri ile Roblox'u rahat açıp giriyordu ve şimdi ben de Premium'u almak istiyorum ama değer mi bilemedim. Paramın boşa gitmesini istemiyorum. Benim oluşturduğum paket şöyle: sınırsız veri + R. O. B. E. R. T yanına Almanya, Hollanda ve Polonya seçtim ama ya açmazsa diye düşünüyorum. Sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir VPN kullanılmaz' ifadesi bana fazlasıyla abartılı geldi. Eğer bir VPN kullanacak olsaydım, kesinlikle Mullvad VPN'i tercih ederdim; hiçbir veri tutmuyorlar ve oldukça hızlılar. Ücretli ama kesinlikle hak ediyor. Ücretsiz bir alternatif isterseniz, o da kesinlikle Proton VPN olur.

Hiçbir VPN kullanılmaz' ifadesi bana fazlasıyla abartılı geldi. Eğer bir VPN kullanacak olsaydım, kesinlikle Mullvad VPN'i tercih ederdim; hiçbir veri tutmuyorlar ve oldukça hızlılar. Ücretli ama kesinlikle hak ediyor. Ücretsiz bir alternatif isterseniz, o da kesinlikle Proton VPN olur.

VPN'ler'den hiç haz etmiyorum o yüzden. Çoğu veri topluyor çünkü. OpenVPN falan var açık kaynak ama o hem Sadece Windows'ta hem de berbat. O yüzden Zapret, GoodbyeDPI, SpoofDPI ve ByeDPI gibi yazılımları kullanmak daha mantıklı olabilir. Tabii bazılarında bunları kuracak bilgi olmayabilir. E herkeste araştırmayı sevmiyor tabii. Bunun yüzünden'de çoğu kişi VPN'ler'i seçiyor. Bende katılıyorum Ücretli ise Mullvad, ücretsiz ise Proton kullanabilir bende deneyimlemiştim bir zamanlar ikisi de bayağı iyi. Mullvad'ın veri toplamama mevzusu ne kadar doğrudur bilmem ama çok hızlı o bir gerçek.

Linux kullanıyorsun sanırım.
Ben de oyun için VPN'in iyi olacağını düşünmüyorum. DPI bypass uygulaması kullanacaksan en basit yolu videoda.

Hiçbir VPN kullanılmaz bence zapret kurun en iyisi GoodbyeDPI muadili Linux için.

Hocam uyarım vardı geç yazdım Linux değilim ama DPI denerim.

Hocam geç yazdım ProtonVPN hesap oluşturdum falan ama hesaba girmedi internet yok diyor o yüzden onu sildim.

Linux kullanıyorsun sanırım.
Ben de oyun için VPN'in iyi olacağını düşünmüyorum. DPI bypass uygulaması kullanacaksan en basit yolu videoda.

Hocam Linux değilim ama DPI deneyeceğim.