RamKokusuSeven 16

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selamlar, biliyorsunuz oyun yapmaya çalışıyorum fakat Unity veya UE kullanmak istemiyorum. Hem tutması zor hem de yapması zor. Ben Roblox için oyun yapmak istiyorum; hem LGS döneminde kitap paramı çıkarmak hem de olursa güzel para kazanmak için. Tek başımayım, sizce Roblox içinde oyun yapılır mı? Güzel fikirlerim var.

Selamlar, biliyorsunuz oyun yapmaya çalışıyorum fakat Unity veya UE kullanmak istemiyorum. Hem tutması zor hem de yapması zor. Ben Roblox için oyun yapmak istiyorum; hem LGS döneminde kitap paramı çıkarmak hem de olursa güzel para kazanmak için. Tek başımayım, sizce Roblox içinde oyun yapılır mı? Güzel fikirlerim var.
Yapılır ama ne tür oyun yapacağına bağlı. Tavsiyem bence orta veya basit bir oyun yapıp oyuncu kazanmaya çalış. Direkt Roblox'ta popüler olan oyunlara benzer yaparsan zordur. Arkadaş grubun varsa kolay olur. Yapay zekadan da yardım alabilirsin ama bazen saçmalayabiliyor.

Yapılır ama ne tür oyun yapacağına bağlı. Tavsiyem bence orta veya basit bir oyun yapıp oyuncu kazanmaya çalış. Direkt Roblox'ta popüler olan oyunlara benzer yaparsan zordur. Arkadaş grubun varsa kolay olur. Yapay zekadan da yardım alabilirsin ama bazen saçmalayabiliyor.
Tek kişiyim, zaten 2-3 oyun yayınlayacağım büyük ihtimalle 2 oyun yayınlayacağım. Arkadaşlarım oyunu her gün oynayacak sadece algoritma için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Arkadaşlarım oyunu her gün oynayacak sadece algoritma için.
Hocam her platformun kendine özgü algoritması var ve Roblox'un oyun algoritması emin olun 5 6 kişinin sürekli oyunu oynamasıyla bile değişmez. Yani hiç bir katkısı olmaz. Mini gamesleri binlerce oynayıcısı olup hala bilinmeyen oyunlar var Roblox da. Sizin oyunu yapıp yayımlamanız değil, Onu farklı kılmanız önemli. Demekten çekinmiyorum Roblox bir velet oyunu. Çocukların seveceği türde şeyler yapmalısınız. Hobi için yapılır.