Hocam ben bu işte her şeyi yaptım tamamen tutan oyunların aynısını bile defalarca kopyalayıp yayınladım, yok servera oyuncu da çeksem yapay olarak tutmuyor, algoritma böyle. Yapımı kolay evet de GUİ arayüzüne aldanmamak gerek aşırı uğraşli ama uğraşın karşılığı olmayan bir platform.
Zaten kopyalarsanız tutmaz?

Geçmiş değil hocam. Daha önce roblox için profesyonel bir oyun yapımına giriştiniz mi? Pek sanmıyorum girişiniz olsaydı çıkışınız da olurdu. Amacım soğutmak değil daha önce ki konularınıza da cevaplarım olmuştu. Bu olayların göründüğü kadar basit olmadığını söylemek istiyorum.

Konumuz roblox da olsa, Boru değil.
Denemiş olurum kendimi :D Tesadüfler her an gelebilir.

Geçmiş değil hocam. Daha önce roblox için profesyonel bir oyun yapımına giriştiniz mi? Pek sanmıyorum girişiniz olsaydı çıkışınız da olurdu. Amacım soğutmak değil daha önce ki konularınıza da cevaplarım olmuştu. Bu olayların göründüğü kadar basit olmadığını söylemek istiyorum.

Konumuz roblox da olsa, Boru değil.
Boru değil tabiki, olay sadece bilgi de değil buna günlerini bile versen algoritma sonuçta, olmuyor. Çoğu oyun geliştiricisi bile oyunlarını çıkaramıyor Robloxta, yapımı kolay gibi görünebilir ama bence boşa uğraş sadece.

Zaten kopyalarsanız tutmaz?

Denemiş olurum kendimi :D Tesadüfler her an gelebilir.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu tür insanları seviyorum. Her şeyde şansını denemek bazen zor oluyor. Kendine iyi bir hobi bul ve sevdiğin şeyi yap. Yoksa para da kazanamazsın tecrübe de kazanamazsın kankam. En büyük örneği de benim herhalde :)

Boru değil tabiki, olay sadece bilgi de değil buna günlerini bile versen algoritma sonuçta, olmuyor. Çoğu oyun geliştiricisi bile oyunlarını çıkaramıyor Robloxta, yapımı kolay gibi görünebilir ama bence boşa uğraş sadece.
Aynı fikirdeyim.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu tür insanları seviyorum. Her şeyde şansını denemek bazen zor oluyor. Kendine iyi bir hobi bul ve sevdiğin şeyi yap. Yoksa para da kazanamazsın tecrübe de kazanamazsın kankam. En büyük örneği de benim herhalde :)
İmzamda yazmıyor mu ya :D Denemiş olurum kendimi belki test kitap paramı karşılar.

İmzamda yazmıyor mu ya :D Denemiş olurum kendimi belki test kitap paramı karşılar.
İmzanda yazıyor da ben oralara pek takılmıyorum :). Bana hakkında hayırlısı olsun demek düşer.

Yaşın küçük olduğu için bu tarz şeyleri bilmeyip her şeye atılman yanlış aslında. Ama sende yıllarını geçirdikten sonra anlayacaksın. Ben ne desem sol kulağından girip sağ kulağından çıkacak.

Tamam kardeşim, o kadar bilgilisin madem her şeyi yapabiliyorsun git yap bana da göster olur mu? Çok kolay olduğunu kanitla herkese, imkansız diye bir şey yok sonucta abi her şeyi azıcık bilgi ile yapabiliriz demi biz? Allah askına yap bana da söyle sana helal olsun diyeceğim. Tavsiye isteyipte gelen tavsiyeyi tersliyorsun, nazik nazik yazıyorum profesyonel geliştirici gibi aşağılar gibi yanıt veriyorsun. Yap oyunu hadi, bekliyom.
Bekle dostum, seni ben terslemedim hiç. Sen bana gerçek olmadın mı? Bende sana gerçek oldum işte. Sende tatlıya bağlayabilirdin mesela. Yok kanka imkansız diye bir şey kurallar izin veriyor ise.

Bekle dostum, seni ben terslemedim hiç. Sen bana gerçek olmadın mı? Bende sana gerçek oldum işte. Sende tatlıya bağlayabilirdin mesela. Yok kanka imkansız diye bir şey kurallar izin veriyor ise.
Bak güzel kardeşim terslemiyorsunda verdiğin yanıtlar biraz kırıcı yani, bende hafif sinirlenmisim, özür dilerim.

Bak güzel kardeşim terslemiyorsunda verdiğin yanıtlar biraz kırıcı yani, bende hafif sinirlenmisim, özür dilerim.
Sorun değil abim, canın sağ olsun. Ben de eğer bilmeden kırdıysam kusura bakma, asla öyle bir niyetim yoktu. Yazıyla konuşurken duygular tam geçmiyor, birbirimizi yanlış anladık. Erdemlilik gösterip böyle yazdığın için de çok teşekkür ederim, her şey gönlünce olsun.

Sorun değil abim, canın sağ olsun. Ben de eğer bilmeden kırdıysam kusura bakma, asla öyle bir niyetim yoktu. Yazıyla konuşurken duygular tam geçmiyor, birbirimizi yanlış anladık. Erdemlilik gösterip böyle yazdığın için de çok teşekkür ederim, her şey gönlünce olsun.
Estağfurullah güzel kardeşim teşekkür ederim, malum insan olarak sinirlenebiliyoruz birbirimizi kirabiliyoruz. Bunlara gerek yok, senin için en iyisini diliyorum. Umarım geliştirdiğin projeler başarılı olur. Onun dışında kirilmadim sorun değil. Senin kirilmadigina sevindim, kusura bakma tekrardan.