Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zerolite

Yetkin
Arkadaşlar selam, ürünüme en son paspas yaptırdım daha sonrasında paspas modundan süpürge moduna aldım ama inanılmaz bir ses geliyor. Lütfen bir çözümü olsun, böyle bir ses yok bir şey takılmış gibi ses geliyor.

Dostlar, sorunu çözdüm. Kedim oyun oynarken bazen yerlere kalem atıyor. Makine çalışırken, fırçanın olduğu bölüme girmiş. Alt tarafını açıp fırçayı çıkardıktan sonra fark ettim. Ses sorununuz varsa siz de kontrol edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• F7C1013E-12B4-4BB9-B74D-E7E0A86200E6.webp
    F7C1013E-12B4-4BB9-B74D-E7E0A86200E6.webp
    1,9 MB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, ürünüme en son paspas yaptırdım daha sonrasında paspas modundan süpürge moduna aldım ama inanılmaz bir ses geliyor. Lütfen bir çözümü olsun, böyle bir ses yok bir şey takılmış gibi ses geliyor.

Dostlar, sorunu çözdüm. Kedim oyun oynarken bazen yerlere kalem atıyor. Makine çalışırken, fırçanın olduğu bölüme girmiş. Alt tarafını açıp fırçayı çıkardıktan sonra fark ettim. Ses sorununuz varsa siz de kontrol edebilirsiniz.

Roborock Q8 Max Pro Hırıltılı Yüksek Ses Sorunu İçin Çözüm Adımları

1. Cihazı Kapatın: Öncelikle robota güç verip vermediğinizi kontrol edin ve kapatın. Bu, güvenli bir şekilde işlem yapmanızı sağlar.

2. Alt Kapağı Açın: Robotun alt kısmındaki kapağı açın. Genellikle vidalarla sabitlenmiştir; bunları dikkatlice çıkarın.

3. Fırçayı Kontrol Edin: Fırçanın bulunduğu alana dikkatlice bakın. Kalem gibi yabancı cisimlerin girdiğinden emin olun. Gerekirse fırçayı çıkartarak daha iyi inceleyebilirsiniz.

4. Yabancı Cisimleri Temizleyin: Tespit ettiğiniz yabancı cisimleri, özellikle fırçanın etrafındaki alanlardan temizleyin.

5. Fırçayı Geri Takın: Tüm yabancı cisimleri temizledikten sonra fırçayı yerine yerleştirin ve alt kapağı kapatın. Vidaları sıkıca takın.

6. Test Edin: Cihazı tekrar açın ve sesin düzelip düzelmediğini kontrol edin.

7. Gerekirse Profesyonel Destek Alın: Eğer halen gürültü devam ediyorsa, teknik destek almayı düşünün.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz.