Robot süpürge alınır mı?

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Ev çok büyük değil fakat hem silmesi hem de süpürmesi için robot süpürge alınır mı? Halıları güzel süpürebilirler mi? Ayrıca silmesi nasıl? İstasyonu olan uzun süre götürecek bir robot süpürge için minimum bütçe ne olmalı?

15 20 bin arası bizde 2 tane var ama evde yükseltili alan varsa sorun oluyor yerlerin düz olması şart onun dışında kanepe altı TV ünitesinin altını falan güzel alıyor.

Ev dumduz olacak. Halı malı vb olmayacak. Türk evi ise zor. Benim evde şarjından çıkamaz mesela korkudan.

Vallahi seneler önce Xiaomi marka bir tane almıştık gayet memnunuz. Yıllar geçti hala kullanıyoruz sorunsuz.

Valla afedersin ota b*ka takılıyor. Püsküllü halın varsa takılıyor, ayakları yere paralel uzanan koltuk,sandalye vs varsa takılıyor, yemek masan varsa sandalyeleri ters çevirip masanın üstüne koyacan ki altını iyice alabilsin. Koltuk takımın yeterince yüksek olacak ki altına girebilsin. Fırçam takıldı bildiriminden gına geliyor. O süpürebilsin diye evi bi şöyle ona hazırlayacam da süpürecek. Al orta-üst seviye bi dyson şarj askısını kolayda bi yere montajla. Elin değdikçe kendin çektir daha iyi.

Ben oldum olası gereksiz buluyorum. Sapsade 1+0 yada 1+1 stüdyo dairedeysen halı malı yoksa gider. Ama büyük ev, eşyası da bol ise önermiyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…