Merhaba, robot süpürge alacağım. Belli bir bütçem yok ama 30000 lirayı geçmezse iyi olur. Robot süpürgeler hakkında en ufak bir bilgim yok. Nasıl çalışıyor temiz yapıyor mu? Bir odanın her tarafını temizliyor mu? Önüne engel çıkınca nasıl bir tepki veriyor hiçbir fikrim yok. Bunları da açıklarsanız sevinirim. Tanıdıklarıma sorduğumda robot süpürgeyi hiç tavsiye etmediler, bomboş bir alet olduğunu, pek temiz yapmadığını söylediler. Sizin görüşleriniz neler? Yazarsanız sevinirim. Ayrıca benim için önemli olan çekiş gücü. Çekiş gücü yüksek bir şey olursa iyi olur. Bir de ıslak temizleme diye bir özellik de duymuştum özellikleri güzel, fazla bir robot süpürge olursa iyi olur.

Şu videoda sorularınızın çoğuna cevap bulabilirsiniz:

İster evin tamamını isterseniz belli odaları temizleyecek şekilde cihazı ayarlayabiliyorsunuz. Cihaz herhangi bir yerde takılırsa size uyarı verebiliyor. Su haznesi var, gerekirse ıslak temizlik de yapabiliyor.

İlla bu ürünü öneriyorum demiyorum, fikir edinmeniz için izleyin derim zira inceleme gerçek bir evde yapıldı.

Kesinlikle öneririm. Özellikle büyük evler ve çalışan insanlar için büyük nimet. Evet sizin gibi dip bucak temizlik yapamaz ama girebildiği her noktayı güzel bir şekilde silip temizliyor. İmkan varsa Dock'lı bir model alın. Roborock için Ultra modelini öneririm. Temiz - kirli su ve toz haznesini değiştirmek dışında hiçbir şeye karışmıyorsunuz o da zaten belli aralıklarla, hazneler doldukça yapıyorsunuz, 2 dakikanızı alır. Bunun dışındaki her şeyi robot kendisi yapıyor. Hem süpürüp hem paspas yapıyor, tozu dolunca Dock'a gidip boşaltıyor, kirli suyu bırakıp temiz suyu kendisi dolduruyor, işi bitince de paspasını yıkayıp şarj yuvasına giriyor. Temizlik yapmaya vaktiniz, haliniz olmuyorsa mutlaka alın. ''keşke daha önce alsaydım'' diyeceksiniz.

Kesinlikle öneririm. Özellikle büyük evler ve çalışan insanlar için büyük nimet. Evet sizin gibi dip bucak temizlik yapamaz ama girebildiği her noktayı güzel bir şekilde silip temizliyor. İmkan varsa Dock'lı bir model alın. Roborock için Ultra modelini öneririm. Temiz - kirli su ve toz haznesini değiştirmek dışında hiçbir şeye karışmıyorsunuz o da zaten belli aralıklarla, hazneler doldukça yapıyorsunuz, 2 dakikanızı alır. Bunun dışındaki her şeyi robot kendisi yapıyor. Hem süpürüp hem paspas yapıyor, tozu dolunca Dock'a gidip boşaltıyor, kirli suyu bırakıp temiz suyu kendisi dolduruyor, işi bitince de paspasını yıkayıp şarj yuvasına giriyor. Temizlik yapmaya vaktiniz, haliniz olmuyorsa mutlaka alın. ''keşke daha önce alsaydım'' diyeceksiniz.

Docklı model dediğiniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Roborock S8 Pro Ultra buradan özelliklerine bakabilirsiniz. Paspas yıkama - kurutma, toz haznesini otomatik boşaltma ve fırçaları temizleme, istasyon temizleme, temiz su doldurma gibi özellikleri var. İmkan varsa tekli robottan ziyade bu şekilde istasyonlu bir model alın. Evde yaklaşık 2 yıldır Roborock S7 maxV Ultra kullanıyoruz, resmen elimiz ayağımız oldu. İyi ki almışız diyoruz.

Roborock S8 Pro Ultra buradan özelliklerine bakabilirsiniz. Paspas yıkama - kurutma, toz haznesini otomatik boşaltma ve fırçaları temizleme, istasyon temizleme, temiz su doldurma gibi özellikleri var. İmkan varsa tekli robottan ziyade bu şekilde istasyonlu bir model alın. Evde yaklaşık 2 yıldır Roborock S7 maxV Ultra kullanıyoruz, resmen elimiz ayağımız oldu. İyi ki almışız diyoruz.

Bütçeyi çok aşıyor ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı markaların bu şekilde istasyonlu modelleri varsa onlara yönelebilirsiniz. Ama almışken istasyonlu almanız daha kullanışlı olur.

İstasyon tam olarak ne işe yarıyor artısı nedir yani sanırım toz torbasını vs. oraya boşaltıyor ama tam emin değilim çözemedim.

Şu videoda sorularınızın çoğuna cevap bulabilirsiniz:

İster evin tamamını isterseniz belli odaları temizleyecek şekilde cihazı ayarlayabiliyorsunuz. Cihaz herhangi bir yerde takılırsa size uyarı verebiliyor. Su haznesi var, gerekirse ıslak temizlik de yapabiliyor.

İlla bu ürünü öneriyorum demiyorum, fikir edinmeniz için izleyin derim zira inceleme gerçek bir evde yapıldı.

Bu markayı da ilk kez duyuyorum ya.

İstasyon tam olarak ne işe yarıyor artısı nedir yani sanırım toz torbasını vs. oraya boşaltıyor ama tam emin değilim çözemedim.

Hocam yukarıda yazdım ne işe yaradığını. Roborock'un linkine tıklayın orada detaylıca yazıyor. Robotun peşinden koşmayayım, her şeyi kendisi yapsın ben haftada bir gider temiz su doldururum, kirli suyu dökerim gerisine karışmam diyorsanız istasyon çok işlevsel. Yok ben suyunu tozunu kendim ayarlarım vs. diyorsanız tek robot olarak alırsınız. Tamamen kullanımınıza, robota ne sıklıkla erişebildiğinize ve evin büyüklüğüne bağlı. Örneğin temizliğin ortasında robotun suyu bittiği zaman haliyle paspası yapamıyor, istasyon olduğunda biten suyu gidip doldurup kaldığı yerden devam ediyor. Aynı şey toz haznesi ve kirli su deposu için de geçerli. Takdir sizin, beklentinize göre karar verirsiniz. Farklı marka / modellere de bir göz atın.