21931

Deneyimli
Makaleler
1
Merhaba,

Rocket League'de 2 defa eşleştirme sistemi banı aldım. 2'side 5 dakikalıktı. Oyunda yeni olduğum için oynamayı pek bilmiyorum. Girdiğim maçta da takım arkadaşı AFK olunca dakikasında 10 gol yediğim için çıkıyorum. Çıkarken de "sıklıkla çıkmak cezalara neden olur" diye bir uyarı var ancak bunu sürekli yapmıyorum.

Bu eşleştirme cezaları aldıkça süre uzuyor mu? Kalıcı bir ban söz konusu mu? Ve hesaba olumsuz bir etki yaratıyor mu?

Merhaba,

Rocket League'de 2 defa eşleştirme sistemi banı aldım. 2'side 5 dakikalıktı. Oyunda yeni olduğum için oynamayı pek bilmiyorum. Girdiğim maçta da takım arkadaşı AFK olunca dakikasında 10 gol yediğim için çıkıyorum. Çıkarken de "sıklıkla çıkmak cezalara neden olur" diye bir uyarı var ancak bunu sürekli yapmıyorum.

Bu eşleştirme cezaları aldıkça süre uzuyor mu? Kalıcı bir ban söz konusu mu? Ve hesaba olumsuz bir etki yaratıyor mu?

Uzuyor. 5-10-20-1 saat -3 saat - 24 saat - 1 hafta diye gidiyor. Sen sıkılıp AFK kalıyorsun diye oyun sana rahatlık mı sağlayacak? Takım arkadaşlarına da düşün biraz.

@99, sıkılıyorum diye bir durumdan bahsetmedim. Takım arkadaşım AFK diye çıkıyorum zaten neyini düşüneyim?

Gittikçe süre uzar. Maalesef iyi geçen maçlar var, kötü geçen maçlar var. Yapacak bir şey yok. Çıkarsan cezayı yersin. Bazen kötü takım arkadaşlarına katlanmak zorundasın. Online rekabetçi oyun olmasının bir getirisi maalesef. Oyunda her şey çok kötü gidiyorsa teslim olmayı deneyebilirsin. Eğer takım arkadaşın teslim olmuyorsa da yapacak bir şey yok. Bir şekilde süreyi tamamlamak zorundasın ceza yememek için. 🥲

Oyundan düşmelerini bekle. Menüde "Maçtan ayrıl" yazısı çıkınca AFK ban yemeden maçı terk edebiliyorsun.