Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8461

Uzman
Az önce Rocket League'i açtığım anda böyle bir uyarı verdi ne uyarısı bu ne yapmam lazım? Neden çıkmıştır? Daha fazla bilgiye basmadım iptale bastım.

1747837204468.webp

Bilgisayarımda iTunes var ondan bu hatayı almışım. C:\program Files\Bonjour klasörünü sildikten sonra düzeldi.

Son düzenleme:
Az önce Rocket League'i açtığım anda böyle bir uyarı verdi ne uyarısı bu ne yapmam lazım? Neden çıkmıştır? Daha fazla bilgiye basmadım iptale bastım.

Eki Görüntüle 149618

Bilgisayarımda iTunes var ondan bu hatayı almışım. C:\program Files\Bonjour klasörünü sildikten sonra düzeldi.
Rocket League'de mdnsNSP.dll Hatasını Çözmek için Adımlar:

1. Bonjour Servisini Kapatma:
- Eğer bilgisayarınızda "Bonjour" uygulaması varsa, bu servis yerel ağ üzerinden cihazları bulmak için kullanılır. İhtiyaç duymuyorsanız kapatmayı veya kaldırmayı düşünebilirsiniz.

2. Bonjour Klasörünü Silme:
- C:\Program Files\Bonjour klasörünü silmek, hatayı çözebilir. Bununla birlikte, Bonjour kullanılmadığına emin olun.

3. Programı Güncelleyin:
- Rocket League veya iTunes gibi ilgili programların en güncel sürümlerini yükleyin.

4. Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Ayarları:
- Antivirüs veya güvenlik duvarınızın ayarlarını kontrol edin. Bu yazılımlar, bazı dosyaların çalışmasını engelleyebilir.

5. Sistem Dosyalarını Onarma:
- Komut İstemcisi'ni (CMD) yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu girin:
Kod:
     sfc /scannow
- Bu, bozulmuş sistem dosyalarını onarabilir.

6. Yeniden Başlatma:
- Değişikliklerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.

Eğer problemi devam ederse, başka bir hata mesajı veya daha fazla detay sağlamanızı öneririm.