21931

Deneyimli
Makaleler
1
Merhaba,

Oyunu 2015'te ilk çıktığında oynamıştım. Ancak o zamanın şartlarına göre daha iyi alternatifler olduğu için pek sevmedim. Şimdiyse tekrardan göz atmak istiyorum. PlayStation 5 platformundan oynayacağım. Aktiflik ve kitlesi ne durumda? Popülerlik eskisi gibi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskisi kadar popüler olduğunu düşünmüyorum oynayan kişilerin çoğu da eski kitlesi zaten. Epic Games oyunu aldıktan sonra çöküşe geçti. Sanırsam en son takası falan kapattılar. Oynadığım sıralarda sunucular ciddi anlamda kötüydü. 45 ping alıyorum ama inanılmaz paket kaybı oluyordu.

Merhaba,

Oyunu 2015'te ilk çıktığında oynamıştım. Ancak o zamanın şartlarına göre daha iyi alternatifler olduğu için pek sevmedim. Şimdiyse tekrardan göz atmak istiyorum. PlayStation 5 platformundan oynayacağım. Aktiflik ve kitlesi ne durumda? Popülerlik eskisi gibi mi?

Hocam ben aktif olarak oynuyorum gayet güzel özel oyun modlarını pek oynayan yok. Tekli-çiftli ya da üçlü oynayanlar hala var.

Hala aktif oynanıyor. Sunucular bazen sorun çıkarabiliyor ama Rocket League hala güncel ve güzel bir oyun.

Arkadaş olmadan rank kasılmaz. Oyunu öğrenmek çok zor eğer mekanik öğrenecekseniz. Güncel plat elodayım ama eskisi kadar oynamıyorum. Hocam arkadaşınız varsa çok sarıyor hele hele topu biri kaçırınca bir kahkaha patlatıyorsunuz anlatamam.