Kaanz Çalışkan Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 2 Çözümler 1 Beğeniler 1 4 Eylül 2025 #1 Rocket League oyununa giriyorum ancak fotoğraftaki hatayı alıyorum. Dns falan değiştirdim yine de sorunum çözülmedi. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2025
Rocket League oyununa giriyorum ancak fotoğraftaki hatayı alıyorum. Dns falan değiştirdim yine de sorunum çözülmedi. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Kaanz 4 Eylül 2025 General5306 dedi: Bende de aynıydı sabah şu an bilmiyorum benim PlayStation'da böyleydi ama serverlar çökmüştü sabah. Genişletmek için tıkla... Oyunu Türkçe dil yapınca düzeldi. Yapmayan arkadaşların haberi olsun ben böyle düzelttim.
General5306 dedi: Bende de aynıydı sabah şu an bilmiyorum benim PlayStation'da böyleydi ama serverlar çökmüştü sabah. Genişletmek için tıkla... Oyunu Türkçe dil yapınca düzeldi. Yapmayan arkadaşların haberi olsun ben böyle düzelttim.
General5306 Uzman Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 73 Yer Ankara - Rize 4 Eylül 2025 #2 Kaanz dedi: Rocket League oyununa giriyorum ancak fotoğraftaki hatayı alıyorum. DNS falan değiştirdim yine de sorunum çözülmedi. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 181777 Genişletmek için tıkla... Bende de aynıydı sabah şu an bilmiyorum benim PlayStation'da böyleydi ama serverlar çökmüştü sabah. Artı 0 Eksi
Kaanz dedi: Rocket League oyununa giriyorum ancak fotoğraftaki hatayı alıyorum. DNS falan değiştirdim yine de sorunum çözülmedi. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 181777 Genişletmek için tıkla... Bende de aynıydı sabah şu an bilmiyorum benim PlayStation'da böyleydi ama serverlar çökmüştü sabah.
KS KS Kaanz Çalışkan Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 2 Çözümler 1 Beğeniler 1 4 Eylül 2025 #3 General5306 dedi: Bende de aynıydı sabah şu an bilmiyorum benim PlayStation'da böyleydi ama serverlar çökmüştü sabah. Genişletmek için tıkla... Oyunu Türkçe dil yapınca düzeldi. Yapmayan arkadaşların haberi olsun ben böyle düzelttim. Artı 0 Eksi Çözüm
General5306 dedi: Bende de aynıydı sabah şu an bilmiyorum benim PlayStation'da böyleydi ama serverlar çökmüştü sabah. Genişletmek için tıkla... Oyunu Türkçe dil yapınca düzeldi. Yapmayan arkadaşların haberi olsun ben böyle düzelttim.