sirius

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
8
İyi günler. Aşağıdaki laptop standı hakkında ne düşünüyorsunuz? Amacım laptopun tamamen yerden yükselmesi ve masamda yer açılması. Eğer kalitesine değecek bir fiyatsa pahalı olması sorun değil. Daha önce bir konu açmıştım ama fiyat güncellenmiş. Cihazım 16.1 inç.

Stok gözükmüyorsa ürün 830 TL.

Son düzenleme:
Ben daha önceden bu cihazı almıştım. Kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Ama sizin ihtiyacınız olan yüksetlme için yeterli midir bilmiyorum. Ben ısıyı daha rahat atması ve masanın ısınmaması için almıştım. Aldığımda fiyatı ₺300'ydi.

Attığınız ürün görsellerde gösterildiği gibi masadan güç alıyorsa ve sizin öyle bir imkanınız yoksa uygun olmayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha önceden bu cihazı almıştım. Kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Ama sizin ihtiyacınız olan yüksetlme için yeterli midir bilmiyorum. Ben ısıyı daha rahat atması ve masanın ısınmaması için almıştım. Aldığımda fiyatı 300 ₺'ydi.

Attığınız ürün görsellerde gösterildiği gibi masadan güç alıyorsa ve sizin öyle bir imkanınız yoksa uygun olmayabilir.
Maalesef hocam. Önlü arkalı kalkması lazım masadan. Çok yer kaplıyor öbür türlü masalarımda.

Hayırlı olsun. Umarım tez zamanda sapa sağlam ulaşır ve dilediğin gibi olur. Eline ulaşır ulaşmaz burdan geri bildirim bekliyorum. İyi geceler 😽
Fiyatını düşünüyorum hocam. Kaliteli ama hakkı mıdır acaba diye düşünüyorum.

Yurt dışında fiyatı en düşük 20 dolara buldum. 830 TL'de 22 dolar gibi bir fiyat yapıyor. Aldım değer umarım.