Rockstar Games, GTA 6'yı PC, PlayStation ve Xbox'ta aynı anda piyasaya sürebilir

Bu sayıları nereden çıkarıyorsun anlamadım. RDR2'nin bütün pazarlamaları falan topladığında da bütçesi maksimum 540 milyon dolar oluyor. GTA 6 gidip öyle 2 milyar dolarlık bir oyun falan değil.

Bu sayıları nereden çıkarıyorsun anlamadım. RDR2'nin bütün pazarlamaları falan topladığında da bütçesi maksimum 540 milyon dolar oluyor. GTA 6 gidip öyle 2 milyar dolarlık bir oyun falan değil.
Paralar ve rakamlar yanlış olabilir ama mantık aynı.

Böyle bir şey olsa ya da duyulsa çoktan yabancı fanlar ve haber siteleri duyurmuştu. Bir deli yine kuyuya taş atmış.

Hocam GTA6 zaten korsan koruması ile çıkmayacak mı? Eğer absürt fiyattan çıkmazsa ben bile satın alacağım normalde hiçbir oyuna 60 dolar vermem.
60 dolardan fazla olur bir kere.

Bence birini seçecek olsalar bile o PC olmalı. PC kitlesi konsol kitlesinden daha büyük. Ayrıca ben GTA gibi oyunları gamepad ile oynamanın zevkli olduğunu düşünmüyorum...
Konsol daha fazla.

Rockstar Games, GTA 6'nın PC, PlayStation ve Xbox'ta aynı anda piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Şirket, daha önceki kademeli sürüm stratejisini değiştiriyor.
Mantıklı olabilir insanlar çok büyük bir taleple bekliyor hatta en çok beklenen oyun şu anda ve bir anda bütün platformlardan satışa çıkarıp satış rekorları kırabilirler.
yıllardır bekliyoruz bu oyunu duyurulmasından önce bile.

Neden önce konsolda deli gibi, daha sonra da PC'de deli gibi satmak yerine hepsine aynı anda çıkarıp satışları düşürsünler ki? Hem adamların acelesi yok. Düzgün bir iş çıkartmaya çalışıyorlar. Optimizasyonu en iyi şekilde yapıp konsola çıkardıktan 9-12 ay sonra da PC'ye çıkarırlar.

Rockstar bir tek Xbox çıkarıyorum desin yine rekor kırar.

Rockstar bir tek Xbox çıkarıyorum desin yine rekor kırar.

Kastettiğim şu Xbox'a çıkarıyorum dese satış miktarı 200 milyon olur diyelim fakat aynı anda üç dört platforma çıkarırsa bu sayı olur sana 500-600 milyon o tarz anlatmak istedim yoksa her türlü çok beklenen bir oyun hatta bu çıkış oyun kanallarını çok pozitif etkiler izlenmeleri kat be kat artacak.

Zamana yayarak rekor kıracak. Önce konsolcular alacak sonra pcciler. Diğer türlü mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…